Koşu Bandı Alırken Dikkat Edilecekler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sare
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar evde bır kosu bandım var, yaklasık 1 yıldır bos duruyor toplamda 20 defa anca kullanıldı, acaba bakımı nasıl yapılır ne yapmam lazım yenıden kullanmadan once.

Koşu bandı spreyleri var onlardan sık kullanmadığında ayrı bir bakıma gerek yok. Bu kadar abartmayın hepsi kalori yakıyor :)

2.sıradaki ürünü ben kullanıyorum. Bana göre tek eksiği 12.sevide aşırıya kaçmasada gürültü yapması . Özellikle sabah koşusu yapamıyorum bu yüzden .

12'de koşma bir yerini kırarsın :) En fazla 10'da koşuyorum ben valla. Peki cardio günlerinde 10'da kaç dk koşmalıyım bir de 15 dk kum torbası kondüsyon ve güç çalışıyorum.

koşarken bant genıslıgı cok onemlı dıyorlar . sızın kullandıgınız ıkıncı markanın genıslıgı bırıncıye gore kucuk ,, koşarken sorun yasıyormusunuz ?

O önemli değil de koşu bandının altında ayak olmasın yere sabit olsun bizimki sabit değildi 10'da koşarken uçtum allahtan bişi olmadı :D

Kullandığım üründe bant genişliğinde herhangi bir sorun yaşamadım.Ama tabi sen genede işi sağlama al.

Deaqle, bende senin koşu bandından alamyı düşünüyorum. Sen üründen genel olarak memnunmusun? Kurulumu firmayamı yaptırdın kendin mi yaptın?

Kurulumu kendim yaptım 1-2 saatlik bir zamanda , üründen memnunum bu bütçeyle alınabilecek sayılı üründen birtanesi .

Arkadaşlar konu biraz eskimiş ama bir sorum vardı.Koşu bandı sizce hepsiburada.com dan alınmalı mı ? Yoksa başka iyi alternatiflerde var mı ? Benim bulunduğum bölgede voit marka servisi var.Ama voit biraz pahalıya kaçıyor sanki.Aşağıdaki ürün ne derece etkili olur yoksa voit marka bir ürüne mi yönelmeliyim _?

ALTIS SD 5000 - MASAJ + MEKİK + DAMBIL + TWISTER FONKSİYONLU - 2,5 HP MOTORLU KOŞU BANDI + (75cm Pilates Topu Hediyeli..)

Bende aynı markadan alıcam yanlız esneme özelliği varmı bunun yani yürürken bazıları çok sert oluyormuş eklem ve bel ağrısı yapıyormuş. Tekerlekleride koşarken kayıyormuş ve ses çıkartıyormuş doğrumu bunlar? Bu esneme özelliğini nasıl anlayabilirim özelliklerinde ne diye geçer?

Arkadaşlar koşu bandı almak istiyorum. Gördüğüm kadarıyla Voit en iyi tercihlerden birisi. Peki Dunlop ile Voit'in kalitesi arasında fark var mı? Varsa ne kadar farklı?

Bir de Dunlop'un yetkili servis ağı var mı? Varsa Türkiye'nin ne kadarını kapsıyor?

Back
Yukarı