dostum çınar izmitin en eski ve en ucuz salonu ben işime bakarım salonda avazım çıktığı kadar bağırırım yamuk yumuk ezik barlar beni motive eder dağınıklığı seviyorum dersen oraya gidiceksin üstelik sahibide federasyonda juri - izmit lisesinin arkasında sport center var barış abinin salon şuan bakım yapılıyo hala fiyatı 50 lirayken gidebilirsin ufuk dersen beni herkez tanır orasıda gelişim için iyidir üstelik mahmut doğan, sabri, süha fln da orda takılıyo haftada 1 2 kız yüzü görürsün orda habeşte 2 3 ayda staroid manyağı olursun farkına warmadan cebinde anapolonlar sustanonlar bulursun ama gene iyidir dolphinin orda kadir abinin salon war o da normal fiyatlarda sradan bi salon trioda genelde fitness + growth yapan 3 4 kişilik bi tayfa var ortası yok kaptana hiç takılma yaşlılar war ben life stile deyim full fitness 6 kişilik bi tayfa geçtik oraya adam akıllı body yapan biziz yüksek kiloları bile biz geldikten sonra aldı fiyatı biraz pahalı açıkçası kızların tercih ettiği salonlar pahalı oluyo