• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Kocyumurtası 11,ay

Merhaba arkadaslar ben 11 aydır bu foruma uyeyım başladığımda psikolojimi bozukcak derecede yaglı ve gucsuz bır vucudum vardı. boyum uzun olmasına rağmen cok kötu gözukuyordum. işte başlangıc kilom ve ölçülerim
: Boy:1,94
kilo:105
kol:33
bel: söylemek ıstemıyecegım kadar kötu...
Şuanki ölçulerım:
kol : 42 (sıcak)
kilo:85
İşte fotograflarım ... Bu forumdan öğrendiğim bilgiler ve adminlerin düzenli bilgilendirmesi üzerine hayatım degişti . Soruları olan arkadaslara yardımcı olabılırım ıyı forumlar saygılarımla..
Protein tozu ilk 3 ay kullanmıştım herhangı amıno asit yada l carnıtın kullanmadım. Beslenmem sabah 8 yumurta beyazı , öglen cici bebe muz süt bal ceviz karısımı , aksam tavuk gögusu pilav yada sulu yemek. ekmek şeker tuz bunları hayatımdan attım.

Eklentiler

• basen.jpg
    basen.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 3.477
  • rat2.jpg
    rat2.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 3.210
  • rat.jpg
    rat.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 3.144
  • sırt.jpg
    sırt.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 3.002
  • ter.jpg
    ter.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 3.412
Son düzenleyen: Moderatör:
SOn fotografta 90 kıloyken cekılmıstım ondan öncekıler en son halım

göğüs ve kollara iyi çalışmışsın tebrikler değişim güzel ama karın kası fazla yapmamışsın gibi geldi bana... Yinede güzel değişim..

karın kası çalışıyorum ama çıkmıyor 4 ay sağlam karın ıdmanlarından sonra tekrardan koyucagım fotograflarımı.

Göğüs çok eksik duruyor diğer bölgelere nazaran

Karın programın nasıl koç yumurtası? ağırlıkla mı yoksa çok tekrar ağırlıksız şekilde mi ?
Bu arada o boya göre kütle fena sayılmaz hele ki 11 aya göre, merkez bölgede tek sorunun, sırt ve kollar gayet iyi..

Karın programın nasıl koç yumurtası? ağırlıkla mı yoksa çok tekrar ağırlıksız şekilde mi ?
Bu arada o boya göre kütle fena sayılmaz hele ki 11 aya göre, merkez bölgede tek sorunun, sırt ve kollar gayet iyi..

cok tekrar agırlıksız çalışıyorum. nizami 25 barfıks cekiyorum(asker barfıksi) 11 ayın 2 ayında dıyet yaptım . karın kası kolay cıkmıyor arkadaslar önerdiğiniz bir program olursa cok memnun olurum. Gögus kafesım oldukce geniş bu yuzden doldurmak zor oluyor 5 aydır haftada 2 kez gögus giriyorum. Definisyona girmiştm 1 ay çizgi cıkarmak ıcın. Önerilerini beklıyorum kardeşlerim. karın kasımı gelıstırmek ıcın kendım 5mın abs workout yapıyoruım 5 dakıka boyunca aralıksız karın kası ıcın calısıyorum ama çıkmıyor. Sanırım ağırlıkla çalısmam gerekıyor

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:55 ----------

Göğüs çok eksik duruyor diğer bölgelere nazaran

birde gögus için 7 hareket giriyorum gunde 2 bölge gırıyorum enerjım dusuyor kola geldıgımde. Gögüs ve karın programımı tekrardan degiştiricegim. 5-6 ay sonra güzel bir degişim olucaktır

Son düzenleme:
Karın üst packler için decline sehpada plakayla çalışmanı önerebilirim, plakayı indiğinde yüz hizanda kalkıyorken de hareketle senkronize olarak kafanın üzerine geiitreceksin, 4*25 ten ben çok verim aldım, bir gün alt karın bir gün üst olarak çalış, sayıyı yüksek tutma ve ek olarak düzgün bir diyetle yağ oranını biraz daha düşür, ki bu en önemlisi.

Göğüs için 7 hareket çok, over riski bir yana konsantrasyon açısından 7 harekete şartlanmak üstüne bir de kol olması işi iyice bozar bence. 4 yada 5 göğüsün her bölümüne 1 hareket gelecek şekilde düzenlenmiş ve negatif tekrarlara ve ağır kilolara odaklanmış bir program işini daha iyi görecektir.

Gelişimin iyi sadece biraz daha zamana ve sabıra ihtiyacın var.

Karın üst packler için decline sehpada plakayla çalışmanı önerebilirim, plakayı indiğinde yüz hizanda kalkıyorken de hareketle senkronize olarak kafanın üzerine geiitreceksin, 4*25 ten ben çok verim aldım, bir gün alt karın bir gün üst olarak çalış, sayıyı yüksek tutma ve ek olarak düzgün bir diyetle yağ oranını biraz daha düşür, ki bu en önemlisi.

Göğüs için 7 hareket çok, over riski bir yana konsantrasyon açısından 7 harekete şartlanmak üstüne bir de kol olması işi iyice bozar bence. 4 yada 5 göğüsün her bölümüne 1 hareket gelecek şekilde düzenlenmiş ve negatif tekrarlara ve ağır kilolara odaklanmış bir program işini daha iyi görecektir.

Gelişimin iyi sadece biraz daha zamana ve sabıra ihtiyacın var.

tesekkur ederım.Bu yorumlarını ve bılgılerını dikkate alıcagım.Motivasyonum arttı Konsantrasyon ıcın Cellucor C4 kullanıyorum. Nox etkısı verıyor. İdmanları cıkarabılmem ıcın cok yardımcı oluyor bana

Kocyumurtası 11 ayda kolda 9 cm artış sağladığını belirtmişsin. mucizevi proğramını paylaşırmısın?

11 ay için daha önce görmediğimkadar ölçü almışsın
karın içinde yağlar gitmeden bişe gözükmesini bekleme

göğüs için çok fazla hareket yapıyorsun, beli karalamasan daha iyi olurdu burda amaç eksiklerini belirtmek. 42 kol göremedim açıkcası boydandır belki.. eski konuda ki fotoğrafına bakınca baya gelişim kaydetmişsin tebrikler

Kocyumurtası 11 ayda kolda 9 cm artış sağladığını belirtmişsin. mucizevi proğramını paylaşırmısın?

mucizevi programım yok . basladıgım zamanlar 33-34 cmdi. suan sıcakken 42 geliyor kolum. Programımı paylaşmamı ıstıyorsanız sıze gereklı bılgıyı verıcegım

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:16 ----------

11 ay için daha önce görmediğimkadar ölçü almışsın
karın içinde yağlar gitmeden bişe gözükmesini bekleme

KİMi arkadaslarda yağ olmasına ragmen vucudun altından karın kasları belli oluyor. Yağlari versem bıle karnımdakı yumusaklık kalıyor. Deri sarkması olabılırmı

Merhaba Koçyumurtası,

Çalışmaların için tebrik ederim. Gerçekten 11 ay ise ve öncesi yoksa seni yönlendiren hocanı da tebrik ederim. Herkese söylüyorum senide ayrı bırakmayacağım, mutlaka oku. Forum oku , söyleşi oku , beslenme oku, anatomi oku bu spor hakkında nebulursan oku çok faydasını görürsün.

Bir de ayna karşısında poz çalışmanı öneririm. Gerçekten hakkını vererek 10 dk poz çalışmak hem eksiklerini daha iyi görmeni hem de vücuduna olan hakimiyetin yükseltir.

Tekrar tebrikler ve selamlar.

Merhaba Koçyumurtası,

Çalışmaların için tebrik ederim. Gerçekten 11 ay ise ve öncesi yoksa seni yönlendiren hocanı da tebrik ederim. Herkese söylüyorum senide ayrı bırakmayacağım, mutlaka oku. Forum oku , söyleşi oku , beslenme oku, anatomi oku bu spor hakkında nebulursan oku çok faydasını görürsün.

Bir de ayna karşısında poz çalışmanı öneririm. Gerçekten hakkını vererek 10 dk poz çalışmak hem eksiklerini daha iyi görmeni hem de vücuduna olan hakimiyetin yükseltir.

Ustadima katiliyorum gunde sadece 30 dk ni bu spor ile ilgili makale okumaya calissan kendi kendine + katarsin thums:

Merhaba Koçyumurtası,

Öncesi yok hocam 11 ayın 4 ayında duzenlı uyku beslenme ve sporla gecırdım. Poz vermesını bılmıyorum. Vucudumun eksık yönleri çok fazla bugun 5 hareket gögus 4 hareket kol girdim haftanın 3 gununu sadece karın kasına ayırıcagım. Beni hiçbir hoca yönlendırmedı bu forumda okuduklarımla yapıyorum salonumuzda hoca yok. İnş zamanla ustune dahada katıcagım. Gecmısımde sadece amatör streetball musabakalarına katıldım basketbol oynuyorum

kollar ve trapez baya ilerde seyrediyor vücudun diğer bölgelerine göre bence diğer bölgelerde onlarla aynı seviyede seyrettiği takdirde hayranlık uyandıracak bir vücuda sahip olacaksın :)

kollar ve trapez baya ilerde seyrediyor vücudun diğer bölgelerine göre bence diğer bölgelerde onlarla aynı seviyede seyrettiği takdirde hayranlık uyandıracak bir vücuda sahip olacaksın :)

Umarim yetistirmye calisiyoruz trapez ve kollar cabuk gelisebilecek bolgeler fazla uzerinde durmasam bile ortaya cikiyorlar. Fotolarimi guncelliyecegim her zaman duzgun programlar uyguluyorm ins gözle gözukucek bir degisiklik olur zamanla

Son düzenleme:
Back
Yukarı