Kocyumurtası
Üye
Merhaba arkadaslar ben 11 aydır bu foruma uyeyım başladığımda psikolojimi bozukcak derecede yaglı ve gucsuz bır vucudum vardı. boyum uzun olmasına rağmen cok kötu gözukuyordum. işte başlangıc kilom ve ölçülerim
: Boy:1,94
kilo:105
kol:33
bel: söylemek ıstemıyecegım kadar kötu...
Şuanki ölçulerım:
kol : 42 (sıcak)
kilo:85
İşte fotograflarım ... Bu forumdan öğrendiğim bilgiler ve adminlerin düzenli bilgilendirmesi üzerine hayatım degişti . Soruları olan arkadaslara yardımcı olabılırım ıyı forumlar saygılarımla..
Protein tozu ilk 3 ay kullanmıştım herhangı amıno asit yada l carnıtın kullanmadım. Beslenmem sabah 8 yumurta beyazı , öglen cici bebe muz süt bal ceviz karısımı , aksam tavuk gögusu pilav yada sulu yemek. ekmek şeker tuz bunları hayatımdan attım.
: Boy:1,94
kilo:105
kol:33
bel: söylemek ıstemıyecegım kadar kötu...
Şuanki ölçulerım:
kol : 42 (sıcak)
kilo:85
İşte fotograflarım ... Bu forumdan öğrendiğim bilgiler ve adminlerin düzenli bilgilendirmesi üzerine hayatım degişti . Soruları olan arkadaslara yardımcı olabılırım ıyı forumlar saygılarımla..
Protein tozu ilk 3 ay kullanmıştım herhangı amıno asit yada l carnıtın kullanmadım. Beslenmem sabah 8 yumurta beyazı , öglen cici bebe muz süt bal ceviz karısımı , aksam tavuk gögusu pilav yada sulu yemek. ekmek şeker tuz bunları hayatımdan attım.
Eklentiler
Son düzenleyen: Moderatör: