• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Kocyumurtası 11,ay

Trapezler biraz daha büyüse synthol trapezlerine benzeyecek sanki sadece belde biraz sıkıntı var ama trapez ve kollar muhteşem olmuş arkadaşım, tebrikler karnı da aynı kaliteye getirmek kaldı bir tek, aynen devam :)

Hocam iyi vücudun var. Tebrik ederim. İyi azim etmişsin.

Ben de günde 2 adale giriyordum. Dün programı değiştirdim, tek adaleye düşürdüm. Çünkü göğüs ve önkol çalıştıktan sonra mideye fırsat kalmıyordu.

Ben de ilk gün göğüs, ikinci gün ön-arka kol, üçüncü gün sırt ve bacak, dördüncü gün omuz ve bacak çalışacağım.

programlarımın ilk 2 günü üst karın, son 2 günün de ise alt karın çalışacağım.

Karına önem vermek istiyorum demişsin, bunu belki sen de uygulayabilirsin. 2 adale girdiğinde karın çalışmaya hali kalmıyor insanın çünkü. Ben de sırf bu yüzden program değiştirdim.

Yağlar gittikten sonra çok daha iyi vücut olacaktır. Vücudun hatları meydana çıkacaktır. Kollar omuzlar bence iyi. 11 ay a göre çok iyi gelişim.

''Öncesi yok hocam 11 ayın 4 ayında duzenlı uyku beslenme ve sporla gecırdım. Poz vermesını bılmıyorum. Vucudumun eksık yönleri çok fazla bugun 5 hareket gögus 4 hareket kol girdim haftanın 3 gununu sadece karın kasına ayırıcagım. Beni hiçbir hoca yönlendırmedı bu forumda okuduklarımla yapıyorum salonumuzda hoca yok. İnş zamanla ustune dahada katıcagım. Gecmısımde sadece amatör streetball musabakalarına katıldım basketbol oynuyorum''

Bana gelene kadar forumda çok fikir liderleri var inan bende öğrenci sayılırım :)

Poz verme şekilleri için internette videolardan müsabık sporcuları seyredebilirsin. Onların bir çok videosu vardır. Hatta müsabaka görüntüleri ve resimleri de sana yardımcı olur. İlk basta sana basit fotoğraf gibi gelen görüntüler , sen okudukça adeta yavaş yavaş belirmeye başlayan bir harita gibi senin görsel yolunu çizecektir. Hepsi zamanla ..

Şevkini kaybetmemen dileklerimle..

çok güzel gelişim saglamısın.yorumları okudum karınla ilgili hepsi.ama bence yag oranınla ilgili calısıyoum demişin.calısıyosan cıkmıstır yag oranını düşürmen gerek.

kusurabakma koçyumurtası kollar 42 mi 42 lik kol görmesem inanacağim

35 gıbımı duruyor kardesm

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:26 ----------

sıcak 41-42 soguk 39 kol. İnanmayanlar oluyorsa ölçü alırken fotoya cekebılırım

Öğlen cicibebeylemi geçiriyorsun sadece tavuk yada balık alıyormusun yanında ?

cicibebe + 2muz+ 4 ceviz+3 yemek kasıgı bal . Öglen bu yedıgım karısım enerjı guc artısı ve tokluk hıssını tavana vurduruyor. Idman yapmadıgım gunler yemıyorum onun yerıne tavuk yada pılav yıyıorum. Cunku o karısımı yedıkten sonra spor yapılmazsa vucudda degısık reaksıyon yada yaglanma yapabılıyor.;
Buda 40cm sogukken kolumun ölçusu

Eklentiler

• Fotoğraf-0140.jpg
    Fotoğraf-0140.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 567
boyum uzun oldugundan o kol 40 cm degıldır dıyen arkadaslar oluyor. boyum 1,94 omuz ölçulerımde bel ölçulerımde gögus ölçulerimde 1.80lık benımle aynı gorunen adamdan farklı arkadaslar . bunları dikkate alıp sağlıklı yorumlar yapmanızı rica ederim saygılar

bravo güzel gelişim kendinde belirtmişsin karın bölgende sıkıntı olduğunu bencede 3 ay karın antrenmanı ve kardiyo ile muazzam karınını çıkarırsın diye düşünüyorum

cicibebe + 2muz+ 4 ceviz+3 yemek kasıgı bal . Öglen bu yedıgım karısım enerjı guc artısı ve tokluk hıssını tavana vurduruyor. Idman yapmadıgım gunler yemıyorum onun yerıne tavuk yada pılav yıyıorum. Cunku o karısımı yedıkten sonra spor yapılmazsa vucudda degısık reaksıyon yada yaglanma yapabılıyor.;
Buda 40cm sogukken kolumun ölçusu
foto ağır fail

birincisi tamı tamına mezurayı pazuna sarmamışsın fotoda pazun ile mezura arasındaki boşluk resmen ben burdayım diye bağırıyor ikincisi mezura ile pazu ölçüsünün kesiştiği yer 40'ı değil 39'u gösteriyor.yani fotoğrafa göre kol ölçün 38'den fazla değil.

guzel gelismissin, benim dikkatimi ceken bir eksiklikmi desem ne desem bilmiyorum ama boyun kismin, boyundan kastim kafanla omuzlarin arasindaki kisim omuzlarina, kollarina gore ince kalmis, boyun egzersizleri mevcut internette, arastir, uygula, gercekten renk katacaktir vucuduna.

Ayni sorunu ben hep Cristiano Ronaldoda da farkediyorum, o pek takmiyor galiba :D

Arkadaşların söylediklerine katılıyorum göğüs ve karın eksik kalmış ama kollar, sırt, kanat ve trapez iyi. Tebrik ederim.

volkan yeni.jpg
volkan yeni.jpg

Eklentiler

• serkan.jpg
    serkan.jpg
    94,1 KB · Görüntüleme: 473
Back
Yukarı