Kol Büyüklüğü?

IslakMavi dedi:
Hmm özel bir beslenme programım yok. Fast Food'u elimden geldiğince az yiyorum. Ekmek zaten yemem. Akşam yemeğinde ızgara ve salata türü şeyler yiyorum ve elimden geldiğince pilav, makarna yemiyorum...Bunun dışında özel bir diyetim filan yok...

neden pilav ve makarna yemek istemiyorsun ?

kilolumusun ? neden öyle dedigini anlamiyorum yoksa..

Ya kilolu değilim hatta 2 kilo almam lazımmış ama işte böyle şeylerden kaçınmalıymışım...Zaten ben de yemem fazla..

IslakMavi dedi:
Ya kilolu değilim hatta 2 kilo almam lazımmış ama işte böyle şeylerden kaçınmalıymışım...Zaten ben de yemem fazla..

demiş ıslak mavi,

seni üzmek istemem ama beslenmeden bu iş olmaz.ya beslenmeni 3-4 kat arttır yada kendine büyük hedefler koyma

Saydam hakli mavi...
hocanin neden dedigini de hic anlamiyorum, beslenmesiz büyümessin. Bir programini yaz istersen, istemiyorum denmez BB´de mesbursun eger büyümek istiyorsan :)

Ya programımı zaten yazmıştım. Antrenman Forumu'nda var. Ya ben zaten normal yemeklerimi filan yiyorum öyle rejimim filan yok...

Sanirim despo Beslenme programini bahsediyor..

Rejim yap diyen yok görebildigim kadariyla, yanliz dogru yemekleri yemelisin ve Protein ölcüsü günde en az 2 gr olmali kg basi.

Ya beslenme programım filan yok. Daha 17 yaşındayım ve öyle aşırı büyümek gibi bir amacım yok. O yüzden nomal yemeklerimi yiyorum bir de sabahları vitamin alıyorum...

IslakMavi dedi:
Ya beslenme programım filan yok. Daha 17 yaşındayım ve öyle aşırı büyümek gibi bir amacım yok. O yüzden nomal yemeklerimi yiyorum bir de sabahları vitamin alıyorum...

Ok anladim, belki daha sonra fikir degistirirsin ;)

Re: Kol büyüklügü ?

Despo dedi:
Arkadasin birisi bu soruyu sormustu, onun icin bu konuyu actim, walla benimkiler, 38 cm´i buluyor normal zamanda, yanliz antrenman sonrasini bilmem, herhalde en az 39 cm dir.. sizlerinki ne kadar ?

herhalde Iron man´i yine kimse gecemez hehe :badgrin:

benim bicepsler 40 anteramanda 43 daha çok çalışmamız lazım çokkkkkk :cry:

Re: Kol büyüklügü ?

benim bicepsler 40 anteramanda 43 daha çok çalışmamız lazım çokkkkkk :cry:

nasil 3 cm büyüyor ? :) biraz fazla geldi

benim kollar soguk 38 ayrıca coleman bana da fazla geldi 3 cm tekrar ölç istersen

:o bunca yıldır sıcak ve soguk araswında fark olmayanları gordum ama 3cm. fark yaratanı hıc duymadım.bende en fazla 1,5 cm. oynuyor.

Back
Yukarı