kol hareketlerinde kaç kg basıyorsunuz?

fark etmez her hangi bir arka kol ve biceps hareketi seçin ve kaç kg kaç tekrar yaptığınızı yazın.ben dün çalıştım hammer curlde 7.5 kg de resmen domates oldum,rope push downda da 18 kg de aynısı oldu.lütfen alay etmeyin:) bu arada bir de kol ölçünüzü yazı verin olur mu
.jpg
ben süper set tarzı yapar ve kası hissetmeye çalıyorım. hocamında dediği gibi kaslar kaldırdığın ağırlığı ve tekrarı bilmez.önemli olan kaslara o ağırlığı hissetirmek.sizde metodlarınızıda yazı verin:)

on kolu agır girmem ama arka kolda yüklenirim... z barda 40 kg alına indirmişliğim vardır. bicepste max 15-20kg arası çalışırım ağırlıktan ziyade tekrar sayısı ve negatif gerilimde biraz süreyi uzun tutmak max. deformasyonu sağlar . ben pek ölçmem ama geçen seneki bulk form kolumun aşağıda
Untitled-1 copy.jpg

Makine de agirliklar cok farklilik gösterdiği icin close grip bench pressi soylucem 70 kg 8 tekrar kaldiriyorum bicde ise 30kg bari 8 tekrar kaldiriyorum
Edit 41cm

Makine de agirliklar cok farklilik gösterdiği icin close grip bench pressi soylucem 70 kg 8 tekrar kaldiriyorum bicde ise 30kg bari 8 tekrar kaldiriyorum
Edit 41cm
Kolun 41 cm biy kaç[DOUBLEPOST=1543937001][/DOUBLEPOST]Milletin kollar 45 fln vay be.
Ben kol idmanlarini biraktim.sadece campundlar.suan bile 42 cm e dustu.ama daha dusmez.

35 kg db curl

60kg + 8kg bar bb curl

120 kg closegrip bench
80kg triceps ekstension
8-10 tekrar

Son düzenleme:
Back
Yukarı