kol kasılması için ?

merhaba

yaklaşık 1 ,1.5 yıldır ara vermiştim vg ye şimdi tekrardan başladım
ilk antremanda herhalde fazla zorladım fark etmeden gerçi antrenör'ün dediklerini yaptım
ön kolda 4 set max tekrar ARM CURL MACHINE yaptıdır sonuç :)
iki gündür iki kolumda hani kolunuz kırıldığında alçıya alırlar hareket etmez ya aynı şekilde belli bir seviyeden aşağıya açılmıyor açmak isteyince acıyor e tabi dolayısı ile özürlü gibi hareket ediyorum.

Ne yaparsam kol kasılmasının önüne geçebilirim ???

Kardeşim ilk antrenmanda fazla zorlamasanda belli hareketleri yaptığın zaman illaki acıma oluyor.Bende ilk başladığımda butterfly çok zorlamıştı.Kollarımı yana açamamıştım.Önüne geçemezsin bildiğim kadarıyla böyle şeyler normal.1 hafta içinde geçer zaten :)

Anlattığının aynı sorunu şuanda bende yaşıyorum ilk kez ağırlık kaldırmaya başladım ve sabah uyandığımda kolum 90 dereceden fazla açılmıyo acaba sen sorunu çözdün mü?

voltaren, ben-gay (ismi ilginç bir kremdir :D) bunlardan sürmek fayda eder ama kas gevşetici gerektirecek bir sorun olduğunu zannetmiyorum. yeni başlayan birisinin biceps çalıştıktan sonra kolunu açamaması kadar normal bir şey yok.

merhaba

yaklaşık 1 ,1.5 yıldır ara vermiştim vg ye şimdi tekrardan başladım
ilk antremanda herhalde fazla zorladım fark etmeden gerçi antrenör'ün dediklerini yaptım
ön kolda 4 set max tekrar ARM CURL MACHINE yaptıdır sonuç :)
iki gündür iki kolumda hani kolunuz kırıldığında alçıya alırlar hareket etmez ya aynı şekilde belli bir seviyeden aşağıya açılmıyor açmak isteyince acıyor e tabi dolayısı ile özürlü gibi hareket ediyorum.

Ne yaparsam kol kasılmasının önüne geçebilirim ???

:D spora başladığımda antrenör banada her bölge için 4 hareket yaptırdı kollarının tutmaması normal ama diğer bölgelerdede aynı sorun olması lazım ayrıca kol kasılması gayet normal birşey alıp sürmene gerek yok max 1 haftaya geçer

voltaren, ben-gay (ismi ilginç bir kremdir :D) bunlardan sürmek fayda eder ama kas gevşetici gerektirecek bir sorun olduğunu zannetmiyorum. yeni başlayan birisinin biceps çalıştıktan sonra kolunu açamaması kadar normal bir şey yok.
bengayı 6 aydır arıyorum eczanelerde yok. meğersem üretimden kalkmış. keza lasonilde öyle :) voltaren iyi şimdilik, herkese tavsiye ediyorum gevşetici olarak etkili.

ben-gay 2 defa alıcaktım 2 sene önce aldım başkasına 2. gidişimde gene başkasına alıcaktım başka birşey verdiler 5 ay önce aynı etkisi varmış ama ilacın ismini unuttum lazımda değil zaten

Back
Yukarı