kol kaslarını EVDE geliştirme ...YARDIM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan timed
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

timed

Üye
ilk once selam arKadaslar daha öncede yazmıstım

EVDE kol kaslarımı geliştirmek istiyorum .göğüste olabilir ama ilk önce kol kasları önemli benim için

10 kg dumbell aldım !!!! halterle calısma imkanım yok!!!

BENİM İÇİN NASIL BİR PROGRAM ÖNERİRSİNİZ .. NASIL ÇALIŞMALIYIM HANGİ HAREKETİ KAÇ TEKRAR YAPMALIYIM ...lütfen yardımcı olun

VE ARKADASLAR FORUMDA ARIYORUM AMA HAREKETLERDEN İNANIN HİÇ ANLAMADIM AYRINTILI OLARAK RESİMLİ OLARAK HATTA YANITLAMA YAPARSANIz sevinirim şimdiden TEŞEKKÜRLER CVP BEKLİYORUM...

Benimde kol ve gögüs kaslarını geliştirmem lazım hiç yapmadım kaç kg lik dumbell alayım bide o resimdeki hareketleri kaç kere yapmak gerek hepsinimi yapıcaz bide ?

Benimde kol ve gögüs kaslarını geliştirmem lazım hiç yapmadım kaç kg lik dumbell alayım bide o resimdeki hareketleri kaç kere yapmak gerek hepsinimi yapıcaz bide ?
Mümkünse arttırılabilir dumbbell lar alın. Böylelikle ilerki zamanlarda ağırlık arttırma imkanınız olur.
O hareketleri kaç defa yapmanız gerekeceği size kalmış birşey. Yani kendinize göre ayarlayacaksınız. Ama diyelimki bir hareketi 3 set şeklinde yapıcaksınız. Son sette tüm gücünüz biticekmiş gibi bir çalışma yapmanız gerekiyor. Forumda bu konular detaylı bir şekilde anlatılmış durumda.
Birde 12 tekrarı geçmemeye özen göstermek lazım sanırım. Fazla tekrarı hocalarımız önermiyor

Back
Yukarı