Kol programım yanlışmı sizce?

3 ayın sonunda yenı programım bu, yalnız kol programım benı tatmın etmedı programıma bakıp yorumlarınızı eksık etmezsenız sevınırım....

1.Gün

GÖGÜS
İncline bench pres
bench pres
incline bench dumbell flying
decline benc pres
PAZU
Standing z barbell curl
seated scat dumbell curl
standing dumbell alternatif curl

2.GÜN
MİDE
BACAK
leg press mach.
leg extension mach.
leg curl mach.
dumbell lunge
seated calf mach

3.GÜN
OMUZ
barbell press behind neck
seated dumbell press
bent ower dumbell side lateral raise
barbell shrug
ARKA KOL
Triceps press mach.
Dumbell triceps real raise
cable long triceps extension

4.GÜN
MİDE
SIRT
wide grip chin
lat pull mach.
bent ower barbell rowing
long pull mach.
serratus extension

Biceps triceps e 3*10 girmen yanlıs olmus.verim almak istiyorsan 4*8 yada 4*6 girmen daha iyi olur..Ayrıca barbell press behind neck yerine military press yapman daha iyi olacaktır..Ne derece zorlukta calısıyorsun tam olarak?

Halter Curl
Hammer Curl
Close Grip Palms Down
seklinde pazu girsen daha iyi olur..
+son olarak konsantrasyon curl giriyorum

hepsi 4*8 den.

dumbell corl
hammer curl
Reverse curl
konsantrasyon curl

benim programım .

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:00 ----------

Biceps triceps e 3*10 girmen yanlıs olmus.verim almak istiyorsan 4*8 yada 4*6 girmen daha iyi olur..Ayrıca barbell press behind neck yerine military press yapman daha iyi olacaktır..Ne derece zorlukta calısıyorsun tam olarak?

military ile behind neck 'in pek bi farkı yok gibi

military press'i önermenizin sebebi nedir?

Hocam hacim için 3*10 girmemi soylemıstı darknessword. 4*8 hacim içinmi yoksa güç içinmi öneriyorsun? zorluk derecesi derken son setleri genellikle kollarımı yakarak çalışıyorum ağır giriyorum yani. Military press bi önceki programımda vardı

Son düzenleme:
Kola 4 yerıne 3 gırersen koldan daha ıyı verım alırsın.4.8 gır dememın sebebıde hacım ıcın..3.10 kol ıcın onerılmez yanı yapana pek rastlanmaz.ama yınede forumt ıyıce arastırmanızı onerırım.

Kola 4 yerıne 3 gırersen koldan daha ıyı verım alırsın.4.8 gır dememın sebebıde hacım ıcın..3.10 kol ıcın onerılmez yanı yapana pek rastlanmaz.ama yınede forumt ıyıce arastırmanızı onerırım.

evet araştırdım ve 4*8 çalışmanın daha faydasını oldugunu anladım peki kol programı hareketleri hep aynı bölgeler içinmi değiştirmemi öneriyormusun,yazdıgın diger hareketler bir önceki prog. vardı

arkadaşlar benim pazu programı ise

standing barbell curl 4 * 8 ( z bar ile )
21 - 4 set ( z bar ile )
seated dumbell curls 4 * 8 ( dumbellarla )

yeterlimidir?

Haftada kac gun calısıyorsunuz bıcepsı ? Ayrıca oturarak curl yerine close grıp palms down yada concentratıon curl yapmanızdaha ıyı olacaktır.

+son olarak konsantrasyon curl giriyorum

hepsi 4*8 den.

dumbell corl
hammer curl
Reverse curl
konsantrasyon curl

benim programım .

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:00 ----------

bu programdan verim aldn mı bende buna gecmek istiyorum ama 16 set fazla her biri 3 set olsa nasıl olur

Haftada kac gun calısıyorsunuz bıcepsı ? Ayrıca oturarak curl yerine close grıp palms down yada concentratıon curl yapmanızdaha ıyı olacaktır.
close grıp palms down - bunun yapılışını bulamadım :S

concentratıon curl - yapaırm fakat belden bir sorun yaşanmaz dimi yaparken?

dbconccurl1.gif

close grıp palms down - bunun yapılışını bulamadım :S

concentratıon curl - yapaırm fakat belden bir sorun yaşanmaz dimi yaparken?

dbconccurl1.gif
hareketi böyle araştır Close-Grip Palms Down Barbell Curl(dar ters tutuş kaldırış) türkcesi
concentratıon curl yaparken sırt problemi olcağını ilk senden duydum sonucta 30-40 kg yapmığacan 5ila 10 kg arası yapcaksın

Back
Yukarı