Kol Saatinde Tercihleriniz Neler?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Swatch ve tabiki deri kayış vazgecilmezdir ama kosarken kullandigim digital bir saatte gerekli ben adidas kullaniyorum

Son düzenleme:
birkaç saat beğendim son günlerde..

seiko'ya ait lorus otomatik, malezya'yı görünce vazgeçtim :D

dsc0804wz.jpg

dsc0801wp.jpg

Pierre Cardin PC100691F03, model çok iyi ancak saatin hindistan'da üretildiğine dair rivayetler olduğundan ve zaten Pierre Cardin saat markası olmadığından elendi
Pierre-Cardin-PC100691F03-Erkek-Kol-Saati__64730308_0.jpg

images

fossil'in şu modeli de dikkatimi çekti
2a385dab-64ad-47c8-b4cb-7cd3eb626a94.jpg

[YOUTUBE]7P40kwZRgcw[/YOUTUBE]

tavsiyem ekonomik durumu iyi olan arkadaşlara kesinlikle ulysse nardin'dir.fonksiyonlarının optimizasyonu,karizmatik duruşu,tasarımı gerçekten bana göre lüks saat dendiğinde ulysse nardin'den başkasını tanımam.he tabi longines ve hublot size kalmış artık.armaniydi zart zurttu bunlara para vermek saçmalık.armaniden 1000 tl ye saat alacağınıza saat üstüne 150 yıldır çalışan tissottan alın.

bunun bir alt kategorisinde bana göre swatch'a vereceğim parayı tissot'a vermek daha mantıklı.1853 tissot sonuç olarak fazla savunmaya gerek yok:)

kayış-kordon muhabbetinde fazla tutuculuğum da yokltur.ne uygunsa giyeceğim kıyafete ona göre seçerim saatimi.illa bu olcak şu oalcak diye tutturmak boştur bana göre.

Belli bir bütçeyi aştıktan sonra saat dediğiniz bence otomatik olmalı. İçinde 50 liralık mekanizma olan ve 1000 tl ye bile saat satan bir çok moda markası var. Lacoste, Guess, Emperio Armani vs. Bu tarz markalardan kesinlikle uzak durun. Gerçek saat markalarına yönelin.

Seiko, Casio ve bir çok isviçre markası gibi. Benim size tavsiyem de çok bilinmeyen bir Japon markası Orient;

Örneğin bu benim saatim:

http://mcdn01.gittigidiyor.net/8948...K-ERKEK-KOL-SAAT__89483379_0.jpg?_=1380921573

Belli bir bütçeyi aştıktan sonra saat dediğiniz bence otomatik olmalı. İçinde 50 liralık mekanizma olan ve 1000 tl ye bile saat satan bir çok moda markası var. Lacoste, Guess, Emperio Armani vs. Bu tarz markalardan kesinlikle uzak durun. Gerçek saat markalarına yönelin.

Seiko, Casio ve bir çok isviçre markası gibi. Benim size tavsiyem de çok bilinmeyen bir Japon markası Orient;

Örneğin bu benim saatim:

http://mcdn01.gittigidiyor.net/8948...K-ERKEK-KOL-SAAT__89483379_0.jpg?_=1380921573

armaniyi fossil üretiyor.
bence de gerçek saat markaları..
otomatik mekanizma gerçekten farklı, saatin kalbi varmış gibi, otomatik mekanizmaya alışınca quartz'lar robot gibi geliyor :D
orient fiyatları uygun ve kaliteli otomatik saatler üretiyor..
benim şu anki saatim lorus otomatik, seiko'nun alt markası, mekanizma çok iyi yalnız sağlamlık tartışılır :D ucuz malzeme haliyle, yukarıda elemiştim malezyadan ötürü ancak esaslı saatmiş thums:

http://www.demus-zegarki.pl/product-pol-17177-Zegarek-meski-mechaniczny-Lorus-RL427AX9G.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Orient bildiğim kadarıyla Seiko ile aynı kulvarda. Dr.Steelhammer Lorus un inanılmaz kaliteli ve güzel saatleri vardır. Ancak Türkiyede bulmak çok zor. Malzeme kalitesi Seiko ya yakın bir çok modeli var. Hele birde zemini aydınlatmalı ve titanyum olan eski modelleri varki, gerçekten efsanedir.

casio g shock aldık iphone ile uyumlu bluetoohlu .çağrı,msj,tweet gelince titreme ve ses özelliği var.200 lira civarı djital

emporio armani ve calvin klein.
emporio markasının bu saatine sahibim. defalarca düşürmeme rağmen camında her hangi bir çizik yok.
201308060000

calvin klein marka saatinde bu ürününe sahibim. bu saattende memnunum.
calvin-klein-k3w215c6-erkek-kol-saati_101058.jpg

Marka olarak emporior armani güzel saatleri var. Deri kordon hoş durmuyor kanaatimce. Kalın bilekleri olanlar spor yapanlarda metal kordon daha iyi.[DOUBLEPOST=1390137550][/DOUBLEPOST]Model olarak armani ar 5890 a sahibim tavsiye ederim siyah rengi şık duruyor

Benimse tercihim deri kordon, metal kordunlular eger ayarlanabiliyorsa tercih edilebilir yoksa sorun, kuzenimde hasir kordonlu tommy hilfiger var, siyah kadranli ve oldukca iyi, ayarlanma olayi guzel..
Benim saat lorus otomatik, 7s26 b seiko mekanizma.. 5 ayda sapma olmadi nerdeyse mekanizmada, valla bi daha saat alirsam aynisi olur :)
yha4a5u7.jpg

maby5asy.jpg

u3upuvad.jpg

Kız arkadaşıma almayı düşünüyorum malum 14 şubat geliyor.Ne diyorsunuz arkadaşlar bütçem 400 civarı

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kiz arkadasina alicaksan moda markasi daha mantikli bencede.. Tommy iyidir, fossil uretiyor..

Evet bende öyle düşündüm açıkcası gidip fossil alsak bilmediğinden hmm falan güzelmiş diycek tommy i çok daha fazla beğenir kanımca marka bilinirliği vs.açısından

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı