Kol uzunluğu

Mert4343

Üye
Arkadaşlar aralıkları spora gitmiş ve bırakmış bir insanım düzenli olarak 3 aydır spora gidiyorum ve aksatmıyorum elimden geldiği kadar kol uzunluğum soğuk ve sıkıldı halde 35.5 cm kol ölçüsünü 40 cm çıkarabilmek için ortalama olarak 6 aylık bir sureç yeterlimidir. Boyum 1.78 kilom 75 gögüs ve biceps antrenmanını aynı gun yapıyorum çift bölge şeklinde çalışıyorum haftanın enaz 4 en fazla 5 gunu antrenmana gidiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

2 senede 2,5 cm geliştirdim; sen oradan hesap et. Ama benim kollarım zaten büyüktü, ilerlemesi daha zor; sen başlangıçsın daha; senin daha kolay büyür; yine de zor. Süper set, drop set, rest pause tekniklerini araştır; bunlarla çalış. Yine de 6 ayda 37-38 filan olur herhalde en fazla ilaçsız.

Benim 6 aydır aynı hiç değişmedi mesela ama bu benim mallığım tabiki.öte yandan birkaç tanıdığım bulk döneminde 40ı gördü 6 7 ayda

Son düzenleme:
2 2.5 yıldır spor yapıyorum 39 u yeni gördü daha , tabi ki genetik ve vücut yapısı farkıda büyüt etken, mesela benim bicepsim uzun yüksek olsaydı 1 2 cm daha fark edebilirdi

2 senede 2,5 cm geliştirdim; sen oradan hesap et. Ama benim kollarım zaten büyüktü, ilerlemesi daha zor; sen başlangıçsın daha; senin daha kolay büyür; yine de zor. Süper set, drop set, rest pause tekniklerini araştır; bunlarla çalış. Yine de 6 ayda 37-38 filan olur herhalde en fazla ilaçsız.
37-38 cm şuanda benim için guzel bi rakam olduğu söylebilirim 1 sene içinde nasıl bir duruma gelecek bakalım merak ediyorum[DOUBLEPOST=1550413059][/DOUBLEPOST]
2 2.5 yıldır spor yapıyorum 39 u yeni gördü daha , tabi ki genetik ve vücut yapısı farkıda büyüt etken, mesela benim bicepsim uzun yüksek olsaydı 1 2 cm daha fark edebilirdi
Belli bi sure içinde gelişimin duracağını düşünüyorum 37-38 yakın bi rakama gelsem bile şuan için gayet ideal benim için

Back
Yukarı