Kollardaki Kırmızı Lekeler Yada Başka Bir Şey :)

jeyjey

Üye
Bilmiyorum sizinde bole bir sorununuz varmı..

Ama yıllardır benim kollarımın üst kısmında yani biceps bolumunun özellikle arka kısmında böle sivilce gibi ama sivilce olmayan kırmızı kırmızı leke gibi bişeler var...

Bir yerde okumuştum bu lekeler protein alımından falan kaynaklanıyormuş...Ne kadar doğru bilemicem...

Sizde de varmı mrk ettim...

Benmdede triseps bölgesinde var sinir oluorum bende ne olduguda belli deil..kıllarina agda yapildiginda ole bi görüntü olu$uo kıl kökleri kitizi kirmizi gibi oluo onun gibi bi görüntüsü var ama nedeni ve caresi ne bende bilmiorum..

Aynen...

Çok büyük bir sorun değil belkide ama bende kıl oluyorum...

Doktora gidip çözüm amacına gidicem heralde sonunda.

benimde triceps kısımlarımda var ya deli oluorum hiç bi zaman geçmedi birisi sebebini öğrenirse yazsın buraya böle kıl köklerinde var kızrmızı kırmızı noktalar deli oluorum bende. acaba içtiğim protein tozundanmı deyecem ama alakası yok ben body yapmadan öncede vardı bunlar body e başladıktan sonra biraz daha yoğunlaştı :(

vallahi benim de arkadaşlar

biceps ile göğsün birleştiği yerde kırmızı inceli kalınlı çizgiler oluştu fakat arkadaşlar bu bbcilerin doğal dövmesi imiş... gurur duyalım!! :)

Re: vallahi benim de arkadaşlar

Conductor dedi:
biceps ile göğsün birleştiği yerde kırmızı inceli kalınlı çizgiler oluştu fakat arkadaşlar bu bbcilerin doğal dövmesi imiş... gurur duyalım!! :)
Çatlaklar başladı demek gelişme hızlı demekki başarılar diliyorum...Noktalar içinde kese yapın derim ben yapıyorum geçiyor...

bende vardi... bunu gecirmenin tek bi yolu var. bende ise yariyor en azinda. küveti doldurup sicak suda bi yarim saat beklemek daha sonra cikip hic sampuan sürmeden vücuda kese ile keselenmek. sampuanlanma isini sonra yaparsiniiz yoksa kese ise yaramiyor. kendinizi cok temiz hissedeceksiniz. ve bunu arka arkaya bir kac hafta uygularsaniz yani haftada bir kere (diger günler normal dusunuzu alabilirsiniz) büyük ölcüde gececektir. bende ise yariyor.

arkadaşlar selam forumda çok yeniyim bb başlayacağım bilgi almak için üye oldum ki kırmızı leke konusu gözüme çarptı.Arrkadaşın bahsettiği deri aldında oluşan iğne ucu büyüklüğündeki lekeler.Bendede oluyor ve zamanla kahverengi renge dönüşerek Ben lekesi oluşuyor vucutta ( en azından bende bole oldu).kaslara yüklenmeyle pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum.Daha çok derinin hassaslığı ve guneş ışınları etki ediyor bence ( yaz aylarında daha çok oluyor).

allah allah... herkeste varmı bu leke ler yaaa :badgrin: :badgrin:

bende de triceps biceps kısacası bütün kolda var :badgrin: :badgrin:

Nüfusun %50sinde rastlanan bir problemmiş.
Tıptaki adı "Keratosis Pilaris"
Kesin bir çözüm önerilemiyor.

arkadaşlar herkese acil estetik görüntüler diliyim önce bende de triseps bölgesinde bilinçsiz güneşlenmeden güneş lekeleri kaldı bir kaç farklı doktora danıştım geçmeyecekmiş !aman yazları şemsiye altından dışarı çıkmayın,gerçekten herkesin lekeleri mantar sanması beni de germekte....

bu soruna sahip olanlar arasına beni de dahil edin :D
ama ben protein tozu kullanmadan önce de vardı
ve kardesimde de vardı o keselemek suretiyle gecirdi , bomberman in anlattıgı gibi yani. Ama ben hala denemedim :oops:

Valla denemedeğim yöntem kalmadı doktora da gittim geçmioo tam manasıyla sönüyor gene cıkıyor karaciğer sanırım..

aynı sorun bende de var ama sadece sol kol tarafında

bildiğim kadarıyla kılcal damar çatlamaları sonucu derinin içine bir çeşit leke bırakıyor (kandan bir dövme gibi bişi yani)
ayrıca bu olay çoğunlukla şu nedenlerden oluyor: yaz aylarında güneşin etkisiyle, çok aspirin içmekle, vücudu fazla zorlayarak yapılan egzersizler vb.

Back
Yukarı