Merhabalar.
Kış günü sırf koltukaltım terlemesin diye kısa kollu t-shirtle gezdiğimi biliyorum fakat yine de koltukaltım aşırı derecede terliyor.
Birçok deodorant kullandım roll on kullandım çözüm bulamadım.
Nivea for men dry, rexona, gillete, axe gibi ürünlerin antiperspirant ne kadar ürünü varsa çözüm bulamadım.
Yok mudur şu koltukaltı terlemesine bir çözüm? ( Botoks tarzı şeyler hariç.)
Rahat oturamıyorum, yürüyemiyorum, hareket edemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılar. İyi forumlar.
Merhabalar.
Kış günü sırf koltukaltım terlemesin diye kısa kollu t-shirtle gezdiğimi biliyorum fakat yine de koltukaltım aşırı derecede terliyor.
Nivea for men dry, rexona, gillete, axe gibi ürünlerin antiperspirant ne kadar ürünü varsa çözüm bulamadım.
Rahat oturamıyorum, yürüyemiyorum, hareket edemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılar. İyi forumlar.
[DOUBLEPOST=1395928056][/DOUBLEPOST]Bende ayni sorundan muzdariptim koltuk altim çok terlerdi simdi druclor solution kullanıyorum eczanede satiliyo 35 lira deneyin derim ise yariyo[DOUBLEPOST=1395928188][/DOUBLEPOST]
Pamuk içeriği yüksek giysiler giy.Bende yaşıyordum aynı sorunu daha pamuklu şeylere yöneldim.Terlesem bile hava aldıgı için koku yapmıyor
Driclor solution deneyin arkadaslar ise yariyo[DOUBLEPOST=1395928337][/DOUBLEPOST]
Botoks için araştırma yaptım 800 lira istiyorlar. Malesef böyle bir durumum yok.
Maximi yaklasık bi 20-30 eczaneye sordum yok. Bitkisel ürün satan yerlere sordum yok. Kozmetik ürünleri satan yerlere sordum onlarda da yok. En son ecza deposunu aradım artık bu üründen getirmiyorlarmış hiçbir yerde bulamazsınız gibisinden bir şeyler söyledi. İnternette buldum 69 TL ye ama güvenemedim. TEREX aldım şimdi. 1 gün kullandım daha gece yatmadan. Hemen kesmesini beklemiyorum ama azalma var gibi hissettim. Umarım iyi bir üründür. Gelişmelerden haberdar edeceğim.
Saygılar.
[DOUBLEPOST=1395928462][/DOUBLEPOST][quote="Psychosocial, post: 682840, member: 72techabalar.
Saygılar. İyi forumlar.[/quote]
Driclor solution kullanabilirsin ise yaradigi tecrube ile sabittir eczanelerde satiliyor