Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet işin güzel tarafı kgsi 75 kol ölçüsü 52 cm phil heath gibi 120 kg 55 cm değilBenim gözümde irilik-estetik olarak dünyanın en iyi bodybuilder'ı Mahmut Irmak
Frank Mcgrath'te bi farklılık var ama bilemiyorum. Ön kolları en iri bodybuilder zaten aynı şey biceps-triceps orantısı için geçerli değil. Ama ben görüntü olarak onun yanına yaklaşacak birini bilmiyorum. Çok şahane dolu dolu görünüyor kolları.
Kol bakımından Phill tek favorim gerçekten özellikle ön kollarının cok hacimli olması kolunu çok devasa gösteriyor.O kadar hacimli olup bu derece estetik duran sınırlı bodybuilderların başında bence. Ama asıl favorim daima amerikan güreşcisi John Cena oldu, ben o adamın tricepsi gibi bir triceps daha görmedim hayatımda ..
kollar kollar en buyuk problemim vucut geliştirmedeki. onkollar demiyorum. o bolgemde sorun yok. hatta tricepsimde iyidir. biceps sorunlu. sorunun cevabı bence phil heath...
Arnoldun kolu 19 yaşında tam 50 cmdi. bu amerika normaldi ama avrupada pek değil londraya yarışmaya gitiğinde diğer yarışmacı bodyciler merakla Arnoldun kolunu görmeyi bekliyorlarmış kitabında yazıyordu.
kolda tartışmasız ölçü ve estetiğin birleştiği isim flex...resim koyabilen arkadaşlar eklerse diğerleri ile arasındaki fark (vucut bütünlüğü) seyretmeye değer.