komşum pizza getirmiş yemekle yememek arasında kaldım acil

az önce komşum pizza getirdi 2 dilim, trash food dediğimiz çöp yiyecek olmasına rağmen bir anda canım çekti kısacası yesem mi yemesem mi karar veremedim
kilo vermeye çalışmıyorum tam tersi hacimlenmeye çalışıyorum ama temiz beslenmek istiyorum ve bunu yersem göbeğimden belimden yağlar sarkacakmış gibi geliyor

spora geri döneli 3 ay oldu bu sürede zaten bir defa nefsime hakim olamayıp bir dilim çikolatalı kek yemiştim o yüzden irademi güçlendirmeye çalışıyorum bunu yersem irademe saygısızlık olacak :([DOUBLEPOST=1419700483][/DOUBLEPOST]pizza tabağı önümde sayfayı yeniliyorum

Son düzenleme:
Hadi kalk ve o pizzayı çöpe at ona kimin patron olduğunu göster derim. :D:D:D

LG-P350 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Son düzenleme:
yememeyi seçtim ve buzluğa attım sonuç olarak

öyle oldu malesef
yiyeceği atmak içime sinmez ama yine de gidip çöpe attım kediler hemen toplandı onların karınları doymuş oldu böylece :)

Vaybe helal olsun benim kafadansınız yani..Arkadaşlarla burger king gibi yerlere giderdik ben yemezdim portakal suyu içerdim :D
Ancak akraba ziyaretlerinde kaçış olmuyor dayımlara vb gittiğimde bütün sülale aynı anda baskıya başlayınca yapıcak bir şey yok :D zaten arada yemek gerekiyor.

buzlu
çöpe atılır mı o pizza yahu? bari üstündeki sucukları yeseydin.
bir defa dahi olsa kuralın dışına çıktığımda kartopu etkisiyle sonrası geliyor, şimdi sucuklarını yesem yarın tamamını canım çekecekti veya çikolata falan yemek isteyebilirdim allah korusun[DOUBLEPOST=1419705858][/DOUBLEPOST]
Vaybe helal olsun benim kafadansınız yani..Arkadaşlarla burger king gibi yerlere giderdik ben yemezdim portakal suyu içerdim :D
Ancak akraba ziyaretlerinde kaçış olmuyor dayımlara vb gittiğimde bütün sülale aynı anda baskıya başlayınca yapıcak bir şey yok :D zaten arada yemek gerekiyor.
pek güçlü bir iradem olduğunu söyleyemem başta atmayayım diye buzluğa koydum ama kokusu eve yayılmıştı canım çeker diye gittim çöpe attım

ayrıca akrabalar baskı yaptığında hiç ses çıkarmadan ortamı terkederdim zamanla alıştılar :D zaten şimdi uzaktayım telefonda sana her gün tavuk bulgur yapacaz tatilde gel diyorlar bu sefer :D

Adam pizza yiyimmi diye soruyo sizde cevab veriyonuz ya bizene komsunun getirdigi pizzadan bende o zaman soruyorum size cevab verin kahvaltida yumurta yiyimmi ? (Forum çöpe dönmeye basladı)

Back
Yukarı