davutkerim86
Üye
Arkadaşlar merhaba dün almanyadan weider pure creatin + weider power liquid amino ve multipower BCAA getirttim. bunları en düzgün nasıl kombine edebilirim ? bu üç ürün cok mu alakasız olmuş.yorumlarınızı bekliyorum.saygılar
krea-genic için erken diye düşünmüştüm. daha ilk defa kreatin kullanıcam bu yüzden onu tercih ettim. VG'de 7.ayım. tavsiye edebileceğiniz supplement kombinasyonları var mı ?
şuan zaten BCAA+ Liquid Amino Weider + kreatin var.. ek olarak whey gerek var mı ?Bu aldıkalarına ek olrak whey protein + casein veya Blend karma protein de alırsanız. Şu an için yeterli olucaktır. Daha 7. aydasınız önünüzde çok yol var ilerleyen haftalarda gerekli destekler hakkında bilgiler veririm.
...VG'de 7.ayım...
şuan zaten BCAA+ Liquid Amino Weider + kreatin var.. ek olarak whey gerek var mı ?
tavsiyeleriniz için teşekkürler. ancak bir sorum olacak .forumda okuduğum kadarıyla protein tozları ve amino asitler aynı görevi yaptığı söyleniyor ? amino liquid de bir nevi protein tozu görevi görmez mi ?
ben şu ürünü aldım
http://www.fitpage.de/produkte/pd57804384.htm?categoryId=10
This Amino liquid consists of 12000 mg amino acids per Protion
ölçek başına 12 gram amino acids içeriyor. toplam günde 3 ölcek 36-40 gram arası yapar sanırım.
Amino Power Liquid 1000ml bu ürün türkiye'de daha yok sanırım. bilgisi olan varmı bu ürün hakkında ?