kombinimde yanlışlık varmı yada eksik fazla?

Universal amino 2700
Multipower BCAA
BSN No Xplode
Animal PaK
Carnivor beef protein tozu
Muscle Tech %100 casein plantinium

Diyorumki beef protein yerine optimum gold whey alayım bide glutamin ekiliyim. Ama glutaminde hangi marka önerirsiniz ve başka bi önernz varmı?
25 gündür spor yapıyorum ayrıca temelim vardı 4 5 yıl gecti ama temel vardı. Cok özen gösteriyorum. Yaş 26 boy 186 78 kiloyum şuan yağ oranım 9 10 falandır. Teşekür ederm[DOUBLEPOST=1433169558][/DOUBLEPOST]Efendim birde bsn no xplod yanında extra kreatine alayımmı? Maddi acıdan sıkıntım yok gerek varsa yetersiz derseniz alablrm.[DOUBLEPOST=1433169688][/DOUBLEPOST]Umutmadan yeni başladıgım için animal pakı sadece antreman günleri sabah kahvaltısıyşa beraber alıyorum. Hergün alırsam aşırı gelebilir dğşüncesiyle yani haftada 5 gün antreman yapıyorum ve 5 gün kullanıp 2 gün kullanmamış oluyorum.. Dpgrumu yapıyorum yanlış mı? Diğer suplementleri sitenizde yazanlara uyarak kullanıyorum.

Son düzenleme:
Uğur Bey merhabalar,

Spor yaşamınızın üzerinden 4-5 yıl geçtiğiniz belirtmiş ve 25 günlük sporcu olduğunuzu söylemişsiniz. Saydığınız bu ürünler kombinasyon şeklinde ileri düzey sporcular içindir. Temeliniz olsa da vücudunuzun tekrar spor performansınıza alışması ve kas tonunuzun kendini bulması gerekmektedir.

Bu kadar ürünü kullanmanız için en az 3-4 ay beklemeli, ondan sonra bu ürünleri kullanarak daha çok verim alabilirsiniz. Bu ürünleri şimdi kullanmanız işinize pek yaramayacaktır.

Suplementler haklı amino amino 2700 yerine beef amina alıp yanına da %100 whey protein tozu alabilirdin benim düşüncem bu

Uğur Bey merhabalar,

Spor yaşamınızın üzerinden 4-5 yıl geçtiğiniz belirtmiş ve 25 günlük sporcu olduğunuzu söylemişsiniz. Saydığınız bu ürünler kombinasyon şeklinde ileri düzey sporcular içindir. Temeliniz olsa da vücudunuzun tekrar spor performansınıza alışması ve kas tonunuzun kendini bulması gerekmektedir.

Bu kadar ürünü kullanmanız için en az 3-4 ay beklemeli, ondan sonra bu ürünleri kullanarak daha çok verim alabilirsiniz. Bu ürünleri şimdi kullanmanız işinize pek yaramayacaktır.
Peki bunlardan hangilerini kullanayım. Kullanmamam gerekenleri saklasam bozulurmu? Kapagımı actım cünkü. Yada yeni bir kombinasyon yazarmısınız. Maddi sıkıntım yok önerilerinize güveniyorum. Teşekkür ederim

Back
Yukarı