OkuyomBenYaa
Üye
yaglı yemek derken mesela yumurtayı yagda yapıyorum ona fazla mı yag koyayım? ya da pilav makarna yerken ona yag mı koyayım?
O beslenmeye yağlanmaman lazım idmanını gözden geçir sert idman yap
yaglı yemek derken mesela yumurtayı yagda yapıyorum ona fazla mı yag koyayım? ya da pilav makarna yerken ona yag mı koyayım?
Durumumu bi arkadasa anlattım o da bu islerde cok tecrebeli sayısız sampiyon cıkarmıs hocasına danısmıs gelen cevap soyle:
"Kendisi bu ölçülerde senin bel sorunun degil mide deformasyon sorunun oldugunu düsünüyor. Kendisi yanlarına baksın göbegi kadar eline gelen bi siskinlik yag yoksa ondaki bel sorunu degil çeber genişlemesidir dedi mideyle alakalı.Beslenme olarak bir kaç önerisi var senin için.
-Karbonhidrat ve proteinlerini genelde bir arada tüketmemen daha iyi olur. Sindirim enzimlerin fark göstermesinden dolayı zorlaştırır araya 20dk koysun dedi.
-Yogurt ile pilav ve makarnayı bir arada asla tüketmesin araya süre koysun sindirim ultra zorlaşır mide çeperi büyür öne verir şişkinlik ondan dedi.
-İçtigin whey harici 400ml sütü bir anda içmemeni tavsiye etti. Şişkinlik yapar, mide deformasyonu olur dedi.
-Çig sebzeler ve meyvayı pişmiş yemeklerle bir arada tüketmemeye gayret gösterirse kendi kazanır dedi.
Mutlaka alt mide egzersizlerini diger mide egzersizleriyle beraber her idman sonrası yapmalı, isterse haftada bir gün kosabilir yarım saat sorun olmaz ama daha fazla kosmasın dedi. Çakı yapması şart dedi. Sopa çevirme ve çakı gerekli kesinlikle dedi. Ek olarak diyafram egzersizlerine gün içinde olagan yaşantında yer vermelisin. İnternetten araştır diyafram egzersizlerini. Pazarda, pc başında her yerde yapabilirsin ve bu işin en iyi çözümü budur."
Beslenme programımda degisiklik yapıyorum hafta basından itibaren.Sabah 4 tam yumurta yiyecegim yulaf ve sutu cıkarıyorum.Yogurtu da cıkartıyorum programımdan.Karboyu antreman oncesi ve sonrası alacagım sadece.Mide egsersizlerine agırlık verecegim ayrıca yagı da artıracagım