Konyada en iyi body salonu hangisi?

Ben tempoya başladım sille durağındaki 1 aylık 60 TL 3 aylık 150 TL söylediğiniz yerleride biliyorum belki size uzak gelebilir ama kesinlikle tempoyu tavsiye ederim hoca yönünden ve salonda çalışan diğer arkadaşlar birbirlerine çok yardımcı memnun kalırsınız...
Bu İhsaniye'de de var tempo GYM diye geçiyor. Fatih Pastanesi arkasında orası nasıldır acaba? Sille'dekine yazıldı isen bi sorsana aynı mı? Yorumların için çok teşekkürler...

hyper_hyper_hyper_

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben tempoya başladım sille durağındaki 1 aylık 60 TL 3 aylık 150 TL söylediğiniz yerleride biliyorum belki size uzak gelebilir ama kesinlikle tempoyu tavsiye ederim hoca yönünden ve salonda çalışan diğer arkadaşlar birbirlerine çok yardımcı memnun kalırsınız...
Bende ihsaniyedeki Tempo-2 GYM ile görüştüm aylık 60 TL dediler haberin olsun dedim :D

Ben Tempoda Spor Yaptım Yer Nezih Temiz Ve Güzel İlgilenen Hocalarıda Var Adreside Vereyim :Nalcacıda Sebil Çorba Var Onun Arkasında Perşembe Pazarı Girişi Tarafında Doğum Evi Camii'nin Tramvay Yolunun Karsısında Telfnu Vereyim İrtibata Gir İstersen (0332) 236 00 84 bench_O

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:17 ----------

Tempo'nun Tam Adresini Veriyorum : Nalçacı Cad. Derbentliler Sitesi 5/A Selçuklu Zemzem Çorbayı Gecince Derbentliler Sitesinin Altında Giriş Perşembe Pazarı Tarafındadır (Sebil Çorbanın Tam Arkasındadır. Tramvay Duragının adı Şimdiki Adı Nalçacı cad. Eski Adı Sille Yolu Duragı bench_O

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:25 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:22 ----------

Tempo 1 Ve Tempo 2 Aynı Beraberler Tek Kulüp İkiside Güzel Başka Yere Gitmenize Gerek Yok bench_O

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:25 ----------

Tempo 1'in İnternet Adresini İsterseniz www.tempospor.com bench_O

slm süper salon tam profesyonel

dostlar konyada şehir merkezinde şampiyonların yetiştigi 17 yıllık tecrübesi olan,konyanın en eski salonu var ismi performance gym zafer lcw magazası yan sokagında ,tel:3535965 ilgilenenleri bekleriz,aidatlarıda çok uygun kalitesine göre fiyatı cazip,makinaları 2009 da yenilendi,salonda eksik yok!!bay ve bayanlar aynı anda çalışabilirler,sıkıntı yok,facebooktan pguruplardan performance gym ismiyle ulaşabilirsiniz,ayrıcada otogar civarında oturanlarda selçuklu belediyesi kongre merkezi ve spor salonu bünyesinde arena gym bulunmaktadır,aynı özellikler bu salonda mevcuttur tel:2494766 cep:05053487007

merhaba...
konuyu hortlatmış olcam ama..Ben Konya'da Üni. kazandım..Yurdumda Meram'da bana oralara yakın ve hesaplı bir salon sölermisiniz?Mesela bu Filex GYM'e gittim aylık 85 tl dedi ve hoşumada gitmedi açıkcası küçük tü ve aletleri azdı...Dumbelları halter dummbeldı ayarlanabilir yanii neyse..
Tarih 2011 Fiyatlar ve mekan olara bilgilendirirseniz sevinirim...

PERFORMANCE Gymdeym ben salon cok iyi ferah cok yogunlukta yok ustelık aylık 70 lıra ve zaferın ortasında cok iyi LCW yanındaki sokaktan girince hemen solda tavsiye ederim ben hergun ordayım gelırsenız gorusruz arkadaşlar

PERFORMANCE Gymdeym ben salon cok iyi ferah cok yogunlukta yok ustelık aylık 70 lıra ve zaferın ortasında cok iyi LCW yanındaki sokaktan girince hemen solda tavsiye ederim ben hergun ordayım gelırsenız gorusruz arkadaşlar

Ilk basladigim yerdir :) Eskiden stadin karsisindaydi. Sonra zafere tasindi.Mehmet abi sahibiydi :) Ozledim mekani :(

konyada ki body salonları

slm merkezde zaferde,lcw magazası yan sokagında 20 yıllık bir geçmişi olan konyanın profesyonel ilk salonu performance gym var .aidatları ise uygun .makina parkı kaliteli ve eksiksiz ,birçok şampiyonlar yetiştirmiştir .ugramadan geçmeyin

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.

Önceki Bölüm : Konu dışı

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

slm merkezde zaferde,lcw magazası yan sokagında 20 yıllık bir geçmişi olan konyanın profesyonel ilk salonu performance gym var .aidatları ise uygun .makina parkı kaliteli ve eksiksiz ,birçok şampiyonlar yetiştirmiştir .ugramadan geçmeyin

bayanlar zayıflama amaçlı gelebiliyorlar mı ? aylık ücreti ne kadar ?

slm

performance gym de bayanlar gelebilir bayan soyunma odası mevcuttur .bayanların rahatça çalışabilecekleri bir spor salonudur ,kimse kimseyi rahatsız etmez..aidatları temmuz itibari ile 80 tl dir ..ama eylülde değişebilir ..

bende konyada bi spor salonuna kaydolmayi dusunuyorumda en iyisi hangisi acaba Score nasil bilgisi olan varmi ? birde aylik mi odeniyor yillik pesinmi aliyorlar acaba Score da ?

slm konyada bay ve bayanların beraber çalışabileceği elit bir salon ararsanız ,hemde merkezde ,performance gym ,tavsiye ederim. merkezde ki hiçbir salonda bulamayacağınız !!, 20 yıllık tecrübesi, uzman eğitici kadrosu,zengin ve yenilenmiş kardiyo ile agırlık makina parkı olan,ayrıca da , türkiye derecesi olan birçok sporcuya ev sahipliği yapmış dalında uzman , profesyonel bir salondur.adresi ise ;zafer lcw mağazası yan sokağında 200 m ileride..unutmadan aidatlarda çok uygundur...!!!

slm konyada bay ve bayanların beraber çalışabileceği elit bir salon ararsanız ,hemde merkezde ,performance gym ,tavsiye ederim. merkezde ki hiçbir salonda bulamayacağınız !!, 20 yıllık tecrübesi, uzman eğitici kadrosu,zengin ve yenilenmiş kardiyo ile agırlık makina parkı olan,ayrıca da , türkiye derecesi olan birçok sporcuya ev sahipliği yapmış dalında uzman , profesyonel bir salondur.adresi ise ;zafer lcw mağazası yan sokağında 200 m ileride..unutmadan aidatlarda çok uygundur...!!!

Ben şuan Antalya'dayım üniversite için Konya'ya yerleşeceğim ve büyük ihtimal 4 sene orada okuyacağım şuan için aklımda Performance GYM var .bizim dersliklerin olduğu bina merkezdeki emniyetin karşısındaymış salona tahmini ne kadar yürüme mesafesi vardır kaç dakikada gidebilirim yardımcı olabilir misiniz 2 eylülde geleceğim kayıt için eğer bulabilirsem gelip salonu görmek istiyorum

Ben şuan Antalya'dayım üniversite için Konya'ya yerleşeceğim ve büyük ihtimal 4 sene orada okuyacağım şuan için aklımda Performance GYM var .bizim dersliklerin olduğu bina merkezdeki emniyetin karşısındaymış salona tahmini ne kadar yürüme mesafesi vardır kaç dakikada gidebilirim yardımcı olabilir misiniz 2 eylülde geleceğim kayıt için eğer bulabilirsem gelip salonu görmek istiyorum

Yürüyerek biraz zor olur. Kışın daha da zor olur. Tramvayla yada dolmuşla gidersen 10 dk. Yürürüm dersen yarım saat.

Hocam şuan Bosna Maximum sport center a gidiyorum ve çok memnunum aylık 60 3 aylık 150 tl ayrıca kontörlü sistemle çalışıyprlar ve her daim 6-7 tane antrenör oluyor bi düşün derim

Back
Yukarı