meramda yasıyor olman kotu olmus..o taraflarda fazla yok, olanlarda bıraz luks acıkcası..
kampus-bosna hersek taraflarında olsan makul fıyata guzel salon bulurdun.
eger yınede gelırım dersen maxımum fıtness studıo var 60 tl, boyalı sport center var 50 tl (yanılmıyorsam). ve ayrıyetten suan yerı yapılmıs ama henuz acılmamıs bı salon daha var.
sana bı tane kart verıyorlar.bu karta 60 tl karsılıgında 16 kredı yukluyorlar.her gırısınde bı defa tutuyorsun.
eger haftada 4 kez gıdersen tam bı ay yetıyor. ben genelde haftada 3 gun gıderım.bana bır aydan daha fazla yetıyor.
ama eger bılmıyorsan soyleyeyım meramdan buraya gelmek ıcın 2 vasıta kullanman lazım.ezıyet gıbı gelebılır![]()
ben geçen sene performance gym e gitmiştim 50 tl idi. güzel salondur sıkı çalışan insanlar vardır tavsiye ederim. hemen zaferden sabah dershanesine giderken çok yakın.burdan çıkıp dershaneme 2 dk içinde dersimde olabiliyordum şimdi o salonu mumla arıyorum salonum yok köydeyim.
meramda yasıyor olman kotu olmus..o taraflarda fazla yok, olanlarda bıraz luks acıkcası..
kampus-bosna hersek taraflarında olsan makul fıyata guzel salon bulurdun.
eger yınede gelırım dersen maxımum fıtness studıo var 60 tl, boyalı sport center var 50 tl (yanılmıyorsam). ve ayrıyetten suan yerı yapılmıs ama henuz acılmamıs bı salon daha var.
Bu dediğiniz tempo nalçacı durağının oradaki mi oluyor?