Konya'dan Kimse Yok Mu ?

Tabi ki herkese kapımız açık :)
Tarihi ve yeri şimdiden belirlesek mi yoksa daha fazla kişinin katılımını beklesek mi ?

Uygun olursa Ankara'dan bende katılmak isterim. Hızlı tren saolsun şehir içi trafikte geçirdiğimiz sürede Konya'ya gidebiliyoruz :)

doğru valla 1 - 1.5 saat kadar anca sürüyor sanırım. Benim kampüsten çarşıya tramvayla gitmem 45 dk sürüyor en az :D
gelmeniz çok güzel olur, komşu vilayetten olması daha da güzel :))

mademki vücut geliştirme konuşacaz siz hocalarımızdan bişeyler öğrenmek için kesin gelirim bende bu fırsat kaçmaz :) final haftası olmasın başka bişey istemiyom sizden :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:35 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:27 ----------

ya aslında shaq Ankara'dan geliyormuş salla finalleri siz ne zaman derseniz gelirim :)

Herkes bişeylerden biraz fedakarlık yapıyor bu buluşma için ne kadar güzel :)
Şimdiden 4-5 kişilik bi ekip olduk sayılır :)

arkadaşlar bende şuanda balıkesirdeyim haziranın 14 ünde final sınavım var.haziranın 18 inden sonra konyaya gelcem bu sene yurtta kaldığım için düzensiz beslenmeyle
{hatta protein tozundan başka 0 protein alımıyla diyebiliriz] bişeyler yapmaya çalıştım ama gelişim tabiki sınırlı oldu.Acak bundan sonra yaklaşık bi 15 ay konya merkzde olcam farabi ile selçuk üniversitesine geççem.Artık evde sıkı bi beslenme programı ile bu 15 ayda iyi bir spor salonunda çalışmayı planlıYorum.Bu toplantı benim içinde iyi bir hazırlık olur diye düşünyorum.Tabi tarihlerde uyarsa bende katılmayı isteri.Burda vg de iyi kişilerle çalışma imkanım olmadı sizin de tecrübelerinizde yaralanmış olurum:)

Back
Yukarı