Kot Pantolonlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cem_7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eğer yamulmayan kot istiyorsan dieselden şaşmayacaksin.heryerde bulamayabilirsin tabi veya pantolon alirken dar paça değilde boru paça ve hafif bol kesim alirsan yikansada genel olarak duruşu değişmez.

eğer yamulmayan kot istiyorsan dieselden şaşmayacaksin.heryerde bulamayabilirsin tabi veya pantolon alirken dar paça değilde boru paça ve hafif bol kesim alirsan yikansada genel olarak duruşu değişmez.
diesel jean de tartışmasız 1number one diyebilirim.
Ancak fiyatta da çok yüksek.
Oyüzden ben levis tan vazgeçemiyorum.
Ayrıca bu diesel markasının outlet mağazaları varmı bilen arkadaşlar varsa yazsın.

abercrombie yi unuttum..onu da ilave edeyim...abercrombie de ii marka t-shirt ve gömleğini kullanıyorum fit kesimde isim yapmış çok tarz bi marka...ama kotunu hiç kullanmadım... tahmin ediyorum o da kalıp olarak iidir...

kotlarda abercrombie hollister ed-hardy diesel ve jackjones un kotları cok iyidir.Ayrıca fiyatlarına gore de littlebig harika kotlar şortlar yapıyor.. Bu arada kadıkoyde bahariyeye çıkarken starbucks ın yanında " opera " pasajı vardır.. orjinal mal nerdeyse yoktur ama ucuzda bi yer değildir.genelde tarz kotlar t-shirtler şortlar vs vardır. futbolcularında buyuk bi kısmı burdan alısveris yapar.orjinal olmamaları onemli değil cunku artık marka donemi kalktı ve ordaki mallar gercekten kaliteli. ve mesela ben gecen gun kot aldım paçalarını ve belini daraltıp üstüne desen eklettirdim.. o imkanlarda var.. çoğu kişi bilir zaten bu pasajı..

bu arada jack&jones turkiyede var coğu alısveris merkezinde.nautilus , cevahir , istinyepark ilk aklıma gelenler.bakmanızı tavsiye ederim cok guzel t-shirt kot gomlek sweatshirt leri var.cok da pahalı bi yer değildir mavi jeans den levis dan ucuz. bir de " bershka " var deminki mesajımda unutmusum. bershka nın da kotları güzeldir.

Energie diye bi marka kotları var ayrıca ama çok pahalı kalitede ise 1 numara diyebilirim.
Geçen sene kemerine kafayı takmıştım bu markanın 150 ytl vermiştim.

kalın kot sevenler için 1 numara bence g-star rawdır.

pantolon bulma konusunda bende çok sıkıntı çekerdim eskiden. tommy nin kotları harika! fiyatlar tuzlu ama üstüne tanımam.

Bugün levis 506'nın fermuarı elimde kaldı, okadarda zorlamadığım halde; o esnada diğer kotum mavi'ye baktım. İkisininde fermuarı aynı marka :) ancak şunu belirteyim levis daha uzun dayanıyor. Hepsi aynı aslında...

bütün ii kotların fermuarları aynı markadır. çnkü tekstil fabrikasında kalıpla fermuar üretilemez :) hepsi ykk dır ve bulabilicein en iyisidir

Kot pantolon seçiminde obliklerin, kalça ve baldırların önemi yadsınamaz. Her ne kadar kot giymek isteseniz bile vücut yapınız kaldırmazsa kot pantolon tüm ihtişamını ve çekiciliğini kaybedecektir. Belki oblik problemlemi kalçayı saran ama aşağı doğru bollaşan modellerden giyerek ve omuz başlarını son haddine getirerek kamofile edebiliriniz; ama aşırı kalın bir baldıra ya da iri bir kalçaya dar kotlar pek hoş olmuyor bence.

ben bi türlü şu mavi jeans kotları beğenemez oldum gidiyorum mavini fabrika satış mağazasına kot arıyorum modellere falan bakıyorum deniyorum yok kardeşim olmuyor istediğim gibi tarzı yok.
Ama levis öylemi % 80 kotlarını beğeniyle giyebilirim ve kalıpları uyum sağlıyor.

levi's 512 yi tavsiyeederim, gercekten cok rahat ve saglam bence

Back
Yukarı