ben bi türlü şu mavi jeans kotları beğenemez oldum gidiyorum mavini fabrika satış mağazasına kot arıyorum modellere falan bakıyorum deniyorum yok kardeşim olmuyor istediğim gibi tarzı yok.
Ama levis öylemi % 80 kotlarını beğeniyle giyebilirim ve kalıpları uyum sağlıyor.
Sanirim kastettigin pantalon dockers oluyor. Aslinda bu bir marka ama selpak gibi ismini tarza yerlestirmis.arkadaşlar bende pantolon konusunda istediğimi bir türlü bulamıyorum. boy uzun olduğundan bacaklar uzun duruyor. normalde bacaklarım kalın zaten ama yinede ben yakıştıramıyorum kendime aradığım pantolon un ağ kısmı geni olucak öyle rapci pantolonu gibi de değil yanlız az bir şey ağı geniş ve LTB alıyordum arkadan iyi görünüyor yanlız önden ince duruyor. kanvasda bu tip pantolonları buluyorum fakat kot ta zor oluyor önerebileceğiniz bi marka varsa söylerseniz güzel olur. ben örnekde vereyim frankdan bu tarz bir ağı olcak arkadaşlar.
arkadaşlar bende pantolon konusunda istediğimi bir türlü bulamıyorum. boy uzun olduğundan bacaklar uzun duruyor. normalde bacaklarım kalın zaten ama yinede ben yakıştıramıyorum kendime aradığım pantolon un ağ kısmı geni olucak öyle rapci pantolonu gibi de değil yanlız az bir şey ağı geniş ve LTB alıyordum arkadan iyi görünüyor yanlız önden ince duruyor. kanvasda bu tip pantolonları buluyorum fakat kot ta zor oluyor önerebileceğiniz bi marka varsa söylerseniz güzel olur. ben örnekde vereyim frankdan bu tarz bir ağı olcak arkadaşlar.