Kot Pantolonlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cem_7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde kullandıgım levis marka yada diesel ikisininde pantolanları çok hoş bence ama ben gidipte orjinalleri almıyorum :D kadıköyde çakma satan yerler çokkk :D sapasağlam aynı orjinali gibi hiç bir sounu yok

zaten bence aşırı zengin olmadıkça o diesel kotlara 400 tl vermek enayilik! sahtesi alınır mı alınmaz mı o tartışılır! Bende de kötü şekilde marka takıntısı oluştu üniversitedeyken arkadaş yüzünden hep marka giyme gereği hissediyorum! dieselin sahte kotlarını aldım 2-3 kez! Düşününce de madem o kadar para yok neden gidip sahtesini alıp güya marka giyme ihtiyacı duyuyorum ki diye düşündüm ama sonradan ne olacak dedim! sahtenin de iyisi kötüsü var yalnız! Mesela şöyle örnek vereyim... :):):):) Gucci marka ayakkabı vardır bilirsiniz, 1000 tl.. ben kaça aldım 10/1'ine... 100 tl :) 6 ay da kullandım mesela... iyiydi :)

Energie'nin kotlarını öneririrm veya dieselin tuzludurlar ancak belli modelleri (özellikle yırtık pırtık olan taşlı işlemeli vb...) kendilerini belli ederler =).

sahiden baldırları kalın olanlar için hangi marka modeli önerirsiniz??

Valla bende kot tan yana dertli olandan yanayım:( benimde üst bacaklar kalın ve kot alırken miasl bedenim 32 alıyorum deniyorum bel kısmı tamam fakat bu kez üst bacak ısmı sıkyor,bacak kısmı için 1-2 been büyüğünü deniyorum e bu sefer beli geniş oluyor e her kotada darltma dartlma yap yap nereye kadar ben son zamanlarda kottan yana çok çektim,haa bu arada en son LTB den aldım 90 liraya bir kot oda dedim çalışana bol kesim ver bari napim:( oda gözümün nuru verdi bel kısmı önden düşük bel ee bizede yakışmıyor evli barklı adamız,,onuda şu an giyiyorum ama tişört,gömlek içine koyamıyorum ,en son geçen bir dükkan keşfettim garaj kotlar,ve bir marka daha ..kot bu şekilde (salaş kot deniyormuş)belden oturtmalı alt taraf bol kesim biraz hiphap ama o kadarda değil yani beline karışmıyorsun..isteğe göre al bacak bölgesindenbiraz darltma yaplınca 10 numara pantolon oluyor....tavisye ederim...

Bu arada dediğiniz 501 .....serilerinede bir an önce bakıcam umarım aradığımı orada bulabilirim...

Kolay gelsin

kasaba outletlerde oluyor genelde tüm levi'slarda 1 alana 1 bedava

arkadaşlar bu arada dün coton'da gördüm, 30'a mı 40'a mı ne gayet güzel modelli falan kotlar vardı, 1 levi's alınacak paraya 3-4 tane coton alınır ki gayet güzel kotlardı.

Pekı bu outletlerden Izmır'de var mı bıldıgın?..

Back
Yukarı