kratos1
Üye
Teşekkür ederim güzel dileklerin için exGayet güzel bence. Başarılar dilerim.
Biseps için tavsiyem olacak; fotoğraflardan görüğüme göre yorumluyorum.
Barbell curl (olimpik bar ile omuz genişliği kadar veya çok az fazla tutarak)
Vbar ile Cable Curl veya Scott sehpasında zbar curl (ama ilki daha etkili)
Hammer Curl veya Cable machine de Low Cable Curl (two-arm)
Aklında olsun. Senin bisepslerinde tepe nokta gibi genişliğe de ihtiyaç olabilir. Bu yukarıda yazdığım program ile de iyi vurabilirsin bu amaçlarla.
Squat'ı serbest yapma şansın var mı?
Dips sehpasından alabilirsin barı eğer uygunsa. Ya da uygun başka bir yer var ise front squat yapabilirsin. Smith machine her zaman en son tercihin olsun. Ben yapmıyorum artık dizlerimi çok zorlamaya başladı. Yaparsam da bacakları ilerde konumlandırıp, leg press pozisyonu gibi ağırlığın çoğunu quad'lara bindirerek yapıyorum.

Kollar uzun olduğu için benim bicepsim de uzun. Bir türlü toparlayamadım. Dediğn gibi zirve noktasında büyük eksiklik var o yüzden dikkate alıcam yazdığın antrenmanı. Zaten arada sırada antrenmanı değiştiricem. Z yerine düz bar kullanıcam incline yerine scott z bar yapıcam gibi gibi.
Squat rack ne yazıkki yok salonda. Smit machinde yapıyorum. Dips sehpasına olimpik barı koyabilirmiyim bilmiyorum. Bir kaç kişi barbell ile yapıyor. Anında 2 3 kro söylenmeye başlıyo

Serbest girersem sanırım şu an girdiğim kiloları giremicem di mi? Bir anda arttırmıyim. Daha önce çok kısa bir süreliğine çalışmıştım 2 3 antrenman gibi.
200ml suyla karıştırınca tadı çok güzel. 300e filan çıkarsan bozuyo birazsyntrax matrix ten verim alıyor musun? bende almayı düşünüyorum![]()

Etki olarak bilemicem. Sonuçta altı üstü bir protein tozu. Beslenmemdeki açığı kapatmak için kullanıyorum.