KREATİN STEROİD MİDİR?

Selam,
Kreatin gibi faydalı bir aminoasitin hala steroid olduğunu iddia eden kişiler olduğunu gözlemledik (!)
Bunun üzerine sizlerle bu konuya güzel bir açıklık getiren BFTR Blog yazısını paylaşıyoruz.

Link: https://blog.bodyforumtr.com/kreatin-steroid-midir/

Umarız bu gizemli sorunun cevabını verebilmişizdir!

Son düzenleme:
Ben sadece kreatinin böbrek taşına sebep oldugunu düşünüyorum. Bilemiyorum bilimsel olarak açıklaması ne yalnız ben kreatin kullandıgın dönem fazla su içemedim ve kutunun yarısına geldigimde nur topu gibi 3 tane taşım olmustu, operasyonla kırdırmak zorunda kaldım. Bilemiyorum tabi bu kreatinden dolayı olmayadabilir dikkat etmek lazım

Ben sadece kreatinin böbrek taşına sebep oldugunu düşünüyorum. Bilemiyorum bilimsel olarak açıklaması ne yalnız ben kreatin kullandıgın dönem fazla su içemedim ve kutunun yarısına geldigimde nur topu gibi 3 tane taşım olmustu, operasyonla kırdırmak zorunda kaldım. Bilemiyorum tabi bu kreatinden dolayı olmayadabilir dikkat etmek lazım
Toz falan kullaniyor muydun o da yapabilir. Ben toz kullaniyordum 2.ayda karaciger enzimleri ucmustu biraktim

Su tutumu yaptığı için ve böbreği zorladığı için anabolizan muamelesi yapılıyor fakat bu bağlamda demir dikeni bitkisi de anabolizan sayılır günde 4 tirabilus tableti attığınızda on günün sonunda güçte ve libidoda ciddi artış meydana geliyor. Bence kreatin steroid değildir, kullanırken tozun dozajı aşılmazsa böbreğe de dokunacağını sanmıyorum, bazen gereksiz dozlarda kullanım yapılıyor, günde 10 kaşık protein tozu yersen tabi ki fazla protein üreye döner ve böbreği ağrıtır, günde 1 ölçek alman gereken kreatini 7 8 ölçek alırsan tabi ki böbreklerin ağrır. Şu da var; kratein sus tutturmasa ne hacimde artışa faydası olur ne de hücre bölünmesiyle yeni kas inşa edilmesine :)

clenbuterolda steroit değildir growt hormonda steroit değildir efedrinde steroit değildir kreatinin steroit olup olmadığına bakmaktansa doğa da var mı buna bakmak lazım kırmızı ettede bolca bulunduğu için natural bir besindir natural olmayan her şey steroit değildir önce bunu anlamak lazım

Back
Yukarı