8aydır fitness yapıyorumne kadarlik sporcu gecmisin var ?
mp creatin der geçerimHangi kreaitini almam gerekiyor??
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Multi powermı?mp creatin der geçerim
Tamam bakıyorumgenrise creatin var 500 gr şuan indirimin son günü 53 tlydi
Hocam nerde acaba bu ürün??bulamadım ben.link varmı?genrise creatin var 500 gr şuan indirimin son günü 53 tlydi
muscel parm[DOUBLEPOST=1482233156][/DOUBLEPOST]Multi powermı?
hack squatta 50 kg basarken 1 ayda 160 kg ye çıktı ağırlık sen düşün artık nasıl birşey olduğunu çok fazla kreatin kullandım mp hardline scitec vs ama mp gibisi yok yanimuscel parm
Yok artık comolokkomuscel parm[DOUBLEPOST=1482233156][/DOUBLEPOST]
hack squatta 50 kg basarken 1 ayda 160 kg ye çıktı ağırlık sen düşün artık nasıl birşey olduğunu çok fazla kreatin kullandım mp hardline scitec vs ama mp gibisi yok yani
hack squatta 50 kg basarken 1 ayda 160 kg ye çıktı ağırlık sen düşün artık nasıl birşey olduğunu çok fazla kreatin kullandım mp hardline scitec vs ama mp gibisi yok yanimuscel parm
cidden abartmıyorum şuan 120 kg basıyorum ama 1 ay sonra artar vy baska bir hareket yaparım sen kullan bakalım anlarsınYok artık comolokko) 50den 160a
Tamam dostum yarın bi test yaptırayım.muhakkak kullanacağımhack squatta 50 kg basarken 1 ayda 160 kg ye çıktı ağırlık sen düşün artık nasıl birşey olduğunu çok fazla kreatin kullandım mp hardline scitec vs ama mp gibisi yok yani
cidden abartmıyorum şuan 120 kg basıyorum ama 1 ay sonra artar vy baska bir hareket yaparım sen kullan bakalım anlarsın
valla mp iyi derim kardeş o kadar bizim salonda çok şahit var ama artık creatin kullanmıyorum bence en iyisi bcaa1 ayda 110 kg nasıl arttırdın emre bence mantıklı değil inanma1 ayda 50 kgden 160 kg hayırdır arnold bile böyle yüksetlme yaşamamıştır
Valla benim için okadar artış falan olmasın istemem ama bariz güç kaybım var daha doğrusu enerji kaybı yaşıyorum.ilk zamanlardaki kadar enerjim yok buda piskolojimi olumsuz etkiliyor.onun için arayışlardayım1 ayda 110 kg nasıl arttırdın emre bence mantıklı değil inanma1 ayda 50 kgden 160 kg hayırdır arnold bile böyle yüksetlme yaşamamıştır
sen mp alValla benim için okadar artış falan olmasın istemem ama bariz güç kaybım var daha doğrusu enerji kaybı yaşıyorum.ilk zamanlardaki kadar enerjim yok buda piskolojimi olumsuz etkiliyor.onun için arayışlardayım