Kreatin saç döker mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nette çok araştırmama rağmen kesin bir sonuca ulaşamadım. 3 hafta önce kullanmaya başladım saçlarımdaki kırılma ve dökülme arttı sizde de böyle bir durum oldu mu ?

Şahsen bende olmadı. Naturel isen saçının dökülmesi genetiğine yahut çevresel faktörlere bağlıdır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bende kreatin kullanıyorum ama dökülme yok saçlarda.Muhtemelen ya eksik protein alıyorsun yada çinko eksikliğin vardır.

Genetik dökülmen varsa döker. Kreatin DHT Hormon seviyesini yükselttiği için saçında yağlanma ve dökülme artıyorsa direk kes. Bıraktıntan 5 gün sonra filan farkı anlarsın.

Steroid kürü yapanlarda olabiliyormuş, zaten bu mevzu da onların röportajlarından ileri geliyormuş.

yok dostum steroid fln kullanmıyorum :)[DOUBLEPOST=1439646839][/DOUBLEPOST]
Genetik dökülmen varsa döker. Kreatin DHT Hormon seviyesini yükselttiği için saçında yağlanma ve dökülme artıyorsa direk kes. Bıraktıntan 5 gün sonra filan farkı anlarsın.
genetik olarak da var ama dediğini deneyecem 5 gün fln ara verim farkına bakıp karar veririm sağol

az yanlış bir bağlatı yapmış olabilirim ama saç koruyan yenileyen güçlendiren şampıanlarda kreatin var yazior
e3b5f86be4397059db573c6361bb982d.jpg

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link :
https://www.bodyforumtr.com/threads/kreatin-saç-döker-mi.99612/
Arama Kelimeleri : Kreatin Saç Döker Mi ?

Yukarıdaki arama kelimelerini arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı