Kreatin Türlerine Genel Bakış

Sormak istediğim,benim 100 gr kadar creatin monohidrat ım var, 15 gün yükleme yapıcam ve başladımda,sormak istediğim diyelimki creatin monohidratla başlayıp creatinin başka bir türüyle devam edebilirmiyim yüklemeye yada kullanmaya ..yani diyorumki3 gün creatin monohidrat sonrası Creatine Citrate böyle karıştırılabilirmi

Epey geç bir yanıt olacak ama karıştırabilirsin. Sonuçta temelde cretine giriyor kasa. Zaten Cellmass gibi kompleks creatine ürünlerinde birçok farklı creatine tipi birlikte kullanılıyor.

Kışın Bulk amaçlı ant. yapıldığında ve ona göre beslenildiğinde cretine kulllanımı uygun mudur ??

bulk amaçlı kreatın monohıdrat kullanabılırsın..kre alkalyn kas tonusunu artırıp antreman dayanıklılıgını artırıyor adeleye ıyı sertlık verıyor...Creatine Ethyl Ester ise daha hızlı toparlanma su tutmama sertlık konusunda kre alkalyn kadar ıyı deıl ama benım daha cok hoşuma gıdıyor

Merhaba arkadaslar

Weider CFM Whey Protein almayi dusunuyorum bunun yaninda hangi KREATIN markasini ve URUNUNU onerirsiniz acaba? Amacim kas hacmini arttirmak bulk deniyor sanirsam

simdiden tesekkurler :)

Herkes Kreatin toz hakkında bilgi vermiş fakat kapsül şeklinde alınanından bilgi verilmemiş.Bende kapsül şeklinde olanı var,kullanım talimatında günde 6 tablet alın diyor,öğün başına 2 tane.Bu şekilde kullanalı daha 5 gün oldu doğru mudur bilemiyorum..

Bu ürün creatine ler arasında iyi sayılırmı?
kre-alkalyn içerikliymiş.
Ancak draje değil toz şeklinde anladığım kadarıyla. MP nin creatine i.

Eklentiler

• creatine_analiz.jpg
    creatine_analiz.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 664
Kreatin başlicam.Başlamadan önce kan testi , idrar testi yaptırdım.Herhangi bir problem var mı diye ama karaciğer ve böbrek gayet temiz çıktı.Doktora kreatin kullanıcam dedim kullanma şeklimide anlattım.Söyle: "1 hafta 5 gr(1 porsiyon , 5 hafta 2,5 gr(1 porsiyon) sonra 2 hafta arar tekrar aynı şekilde dedim ve herhangi bir zararı olur mu dedim ?" Sonra doktor bana kreatin ne diye sordu :)O an bir şok geçirdim sonra kreatin ne olduğunu anlattım internette araştırdığım bilgilere dayanarak.Bana aşırı doz kullanmazsan birşey olmaz dedi ama açıklaması beni tatmin etmedi.Bu doz miktarları nasıl ayarlanır ki ?

Bu konuda bilgili biri beni aydınlatırsa sevinirim..

Not: 20 yaşındayım , 9 aydır vg yapıyorum.Haftanın 6 günü spordayım.
Not2: Weider premium whey , weider super aminos , multipower l-glutamine kullanıyorum.

Back
Yukarı