Kulaklık önerisi.

Merhaba, antrenmanda müzik dinlemeyi seviyorum ama hep kulakiçi kulaklıklar kullanıyordum kablolu. Çok çabuk bozuluyorlar. kulaküstü veya kulak içi farketmez, kablosuz ve ter vs geçirmeyen 300 tl ye kadar kulaklık önerir misiniz ?

Huawei am61 e bir bak. Hem fiyat olarak uygun hem su/ter dayanımı var. Ses kalitesi olarak çok büyük beklentin olmazsa bu seni üzmez büyük olasılıkla

Huawei am61 e bir bak. Hem fiyat olarak uygun hem su/ter dayanımı var. Ses kalitesi olarak çok büyük beklentin olmazsa bu seni üzmez büyük olasılıkla
Vallahi 170 tl pek ucuz durmuyor eğer isterseniz juo sports bass a bakın70 tş şarjı 5 saat dayanıyor sd kart yeride var basları da ciddengüzel

Vallahi 170 tl pek ucuz durmuyor eğer isterseniz juo sports bass a bakın70 tş şarjı 5 saat dayanıyor sd kart yeride var basları da ciddengüzel
Yıllarca ucuz kulaklık kullandıktan sonra ilk sennheiser ımı aldığımda (6-7 sene önce) o zamana kadar boşa para harcadığımı anlamıştım :) Kulaklık konusunda aslında o konuda uzman firmalar dışında bir model alınması saçma geliyor bana ama 300 e kadar dediği için bu uygun gözüktü bana :)

• Like
Reactions: Lie
Yıllarca ucuz kulaklık kullandıktan sonra ilk sennheiser ımı aldığımda (6-7 sene önce) o zamana kadar boşa para harcadığımı anlamıştım :) Kulaklık konusunda aslında o konuda uzman firmalar dışında bir model alınması saçma geliyor bana ama 300 e kadar dediği için bu uygun gözüktü bana :)
Anladım hocam bende 300 ü sonradan gördüm iyi bayramlar

Kulaküstü olunca sporda rahat edebilir misin bilmiyorum, düşme, kayma potansiyeli var. Ses kalitesi önemsiz dersen herhangi bir kablosuz kulaklık işini görür. Biraz kaliteli olsun dersen jbl bt450 derim. f/p olarak oldukça iyi bir model

https://www.hepsiburada.com/jbl-e50bt-mikrofonlu-kulakustu-kablosuz-siyah-kulaklik-p-HBV00000J9EX1

Sporda kullanılabilir mi ? Kulaküstü modeller çok hoşuma gidiyor ama hiçbirinde ter/su ya dayanıklılık falan yok. Sizce birşey olur mu ?

Ben olsam bunu sporda kullanmazdım, hoş ben salonda zaten kulaklık kullanamıyorum o ayrı ama buna kıyamazdım :) daha önce dediğim gibi kulak üstü modeller bana mantıklı gelmiyor salonda. Ucuz kulak içi spor modellere bak bence.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

“QCY T1 Pro” üst modelleride çıktı bunun Bluetooth 5.0 olan modeli olmasına dikkat et 4.2 olanlar var onlar çok performanslı değil hocam. Ter geçirmiyor, dokunmatik (durdurma, başlatma, sonraki şarkı, önceki şarkı vb.), kulağa güzel oturuyor fikrimce, şarjı 3-4 saat arası gidiyor, mikrofonlu iki kulaklıkta, tek tek kullanılabiliyor, kutusu powerbank görevinde kulaklıkları sıfırdan 4 kez şarj ediyor, ayrıca metal kasa :innocent: 1,5 senedir kullanıyorum çok memnun kaldım tam bir Fiyat/performans ürünü

CPACK DARKNET VIDEOS 13yo GIRL TOR LINKS

ВЕБСАЙТ: ОТКРЫВАЙТЕ ТОЛЬКО В АНОНИМНОМ ТОР БРАУЗЕРЕ (В ДРУГИХ БРАУЗЕРАХ ССЫЛКА НЕ РАБОТАЕТ) http://torx5mtxatfovjmdizm27tsqusa4bgej5qx7zvv2quxvh44spl5xzsad.onion

МАГНЕТ ССЫЛКА 218ГБ ВИДЕО ДЛЯ ТОРРЕНТ КЛИЕНТА: magnet:?xt=urn:btih:abd5aaed52b5994fe54136701c4c18156bd28415

Back
Yukarı