Kullanıcı Adınızın Anlamı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gelmiş geçmiş en ucuz bilgisayarların resmi sponsorudur Celeron :-) Kendisi intelin ön bellekten mahrum bir işlemcisidir, her modeli güçsüzdür fakat çok dayanıklıdır :-) Çoğu insanın ilk kullanmış olduğu PC nin işlemcisinin celeron olma ihtimali epey yüksektir.Bu CPU ile hep overclock yapardım :-) ama ne de olsa celeron kışın iyidir güçlüdür :-) .

Morte = Ölü(m)

Planescape Torment diye bir RPG oyun vardı zamanında. Ordaki ana karakterin (Nameless One) yanında uçan ve çok gevezelik yapan kurukafa'nın adı :)

Pars'ın z ile versiyon değiştirmiş hali

ParZ

21 sayısına duydugum sempatiden dolayı, bir kart oyunu olan "Blackjack" ismini takmıslardı arkadaslar bana takma isim olarak. genelde Blackjack ismi bircok yerde alınmıs oldugu ıcın bende basına ismimin baş harfini koyuyorum artık "sblackjack" :)

brhmcr :) ismimin unluleri cikartilmis hali kendimi bildim bileli bunu kullaniyorum :)

almanyadan gelen bir çikolata vardı moser roth diye aklıma nick gelmeyince moser rothu yuvarladım yuvarladım M0ssento yaptım :D

trexmadstar=trex + mad + star
normalde trexmad idi. T-Rex en vahşi dinazordur ve hayranım o yaratığa =D bende lise zamanları ergen halimde baya çılgındım o yüzden sonuna mad=deli'yi ekledim.Birgün gmailden bu nickle mail almaya karar verdim ama biri önce davranmıştı ve gmail de "trexmadstar"ı önerdi bende tamam dedim :D O gün bugündür bu nicki kullanırım.

benim nickinde anlamı basit ama gene yazayım
best: en iyi
fighter: dövüşçü, kavgacı

Fast: Hızlı.

Filipe luis, brezilyalı sol bek, az önceki at.madrid-chelsea maçı da gösterdi ki dünyadaki en iyi hücumcu beklerden, deportivodan biliyordum

Grendel;İngilizlerin eski efsanelerinde olan beowulf efsanesinde beowulf'un bizzat öldürdüğü Troll'un adı.Troll dediğimiz şey dev gibi ve öfkesinden güç alan çok güçlü olduğuna inanılan yaratık.Benimki en azından body'e uyuyor :D Hatta çok iyi bi filmide yapıldı geçen yıllarda.

Breaking Bad'de başrolde oynayan bir karakter ismi. Canlandıranın gerçek ismi Aaron Paul 2012 Emmy Awards'da en iyi erkek oyuncu ödülünü almıştır.

Back
Yukarı