Kullanıcı Adınızın Anlamı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
batman
betmen
superman
supermen
bu tur super kahramnların sonunda hep okunus olarak men okunur bende ismin ulaş
oldugu icin bir superkahraman edasında yerli super kahraman
ulasmen oldu cocukken kantır oynnarken kullanırdım ordan kalma bı alıskanlık

kisisel tartismalriniz forum ortamina aksettirmeyin,forum kurallarini okuyun.

B.B_king tesekkür etmissin Saydam, ancak diger basliktan, konuyu sen buraya tasiyip, buradan saldirmaya baslamissin. Mesajlari temizledim.
Ayrica imzanada ekleyip, aklinca laf sokuyorsun.

Konuyu burada kapatma ümidiyle...

saldırı neresindeymiş yazınız,özür dileyeyim.yazının içeriği tamamen kullanıcı ismimin manasıdır.zaten başlığın açılma sebebi de üyelerin kullanıcı isimlerinin manasını yazmasıdır.laf sokma yoktur,başka üyeler nickimden ötürü bana antipati beslemesin diye imzama eklenmiştir.konu kapanmıştır.

saygılar.

Baska üye dedigin bir kisi.
"İğne Fobisi Bulunan Bir Vücut Geliştirmeci İçin Alternatif Kür Önerisi" adli basliktan konuyu buraya tasiyan sensin.
O basligi kilitlememin bir nedeni vardi - tartisma BITSIN diye.

Bir üyeye bir aciklama yapacaksan ÖM atarsin,
Forum icine yansitmanin anlami yok, forumda üyeler tartismalari takip etmek icin degil, bilgi alip/vermek icin burdalar.

konu başlığının ismi "Kullanıcı Adınızın Anlamı" dır.

yazmış olduğum yazının içeriği de tamamen KULLANICI ADIMIN ANLAMIDIR.

tartışmayı buraya taşıyan şahsım değil.

100'lerce üye bu başlığa üye isimlerinin manasını yazmışlardır.ne var ki ben yazınca silinmiştir.

çok sevdiğim bu forumdaki üye yaşantımın etkilenmesini istemediğim için bu konu başlığına başka yazı yazmayacağım.lütfen siz de konuyu kapatınız.

saygılarımla.

b.b. king

trt donmınde cocuklugumu yasarkan sevdım bı karakterdı.onun gıbı olamasamda onun kucuk versıyonu olmayı ısterım (tabı yesılsız) bıanda aklıma geldı yazdım.

self_control;kendini kontrol et(mek) hayatta yaptığımız ya da yapacağımız hataların çoğu kontrolsüz olduğumuz anlarımızdan peydah olur..

Bir baska anlami daha var saniyorum. Enigma ayni zamanda dinsel bir tabir degilmi?

Enigma kelime anlamı olarak muamma, bilinmezlik demek, örnek olarak özel hayatını basına yansıtmayan/halkın hakkında pek bilgi sahibi olmadığı ünlülere enigmatik karakter denir. Dinsel bir anlamı var mı onu bilmiyorum.

Yunan dusunce tarihindeki meshur 3A filozoflarindan birinin dandrik lise kitabinda turkcelestirlirken adinin aldigi son durum. Orjinali Anaximander(ya da Anaximandros)'dir. Turkceye cevirirken isimlerin degistirilmesini bir nebze anliyorum ama harflerin bir kismini degistirip bir tane ne idugu belirsiz x birakmak niye? Bilmiyorum belki de kulaga hos gelsin diye isguzar birileri "a"'lari "e" yapiverdi ya da tamamen yazim hatasi. O zamanlar cok tuhafima gitmisti, o gun bugundur nick olarak kullaniyorum. Bir sekilde yer etmis demek ki bende.

Air lakabını bir çok oyuncu kullandı.. ki nike da bu isimlere ayakkabı gibi ürünler basarak air jordan air payton air pippen gibi reklamlara girmeyi ihmal etmedi günümüzdeki air LeBron ama ben bu air lakabını aldıgımda kendisi daha 2003de ncaa'deydi ve birçok basket sever ooo en iyi basketçi lebron diyerek bunu bilmeselerde... :)
air(michael) jordandan çok etkilenmiş olmalıyımki hala etkileniyorum:)
8 yıl önce baskete başlarken ilk giydigim ayakkabıydı air jordan ve air olmasını istedim:D burda air havada kalabilme nizamiden yukarıya sıcrayabilme özelligidir mj'de 80lerin sonunda ve 90larda yaptıgı hangtime'larla (havada kalarak spektaküler hareketlerle basket yapmak) ünlüdür o havadaki estetikliktir bu isim... :)
bende 2 3 ay sıkı bi kalf çalişmayla 3.05 nizami potaya smac vuruyordum 1.80-81 boyumla takii sakatlanana dek:(
air bu işte:) valla hayatımmış meğerse :D:D

ilk aldığım pc markasıydı krn...birbirimizin az kahrını çekmedik..üyeliğim olan tüm forumlarda bunu kullanıyorum...

Optimus Prime Transformers evrenindeki iyi taraf olan Autobot'ların lideri ve Dünya üzerinde en çok bilinen Transformers karakteridir. tamamiyle geyik yani :D

Back
Yukarı