Kullanıcı Adınızın Anlamı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
love is basketball ( bbal ) kısaltmayla birleşik basketbol aşktır :)

Ben Milas/MUĞLA' lılıyım. Kalitos ise Milas'ta yaşamış bir gladyatör. Mezarında 13 kabartma var. Kabartmaların etrafında 8 halka var. Bu halkalar Milas Arena'sında 8 dövüşe katıldığını sembolize ediyor. Toplamda 21 dövüş. Kendisi Gladius ustasıymış. Sağ ayağı ileri şekilde dövüşürmüş. 21 dövüşün 20sinden galip çıkmış, son dövüşünü ise Akhilleus'a kaybetmiş.

redpack aslında redpack mc ve redpack afk 1. motosiklet kulubü kursaydım ismi bu şekilde olurdu kocaman kırmızı :D 2. kendime ait bir futbol takımım olsaydı isimde bu şekilde olurdu redpack turkish american football club :D redpack kırmızı sürü anlamına geliyor kan bazalınarak kırmızı

anlamının pek önemi yok söylemesi çok hoş

froyzig !
roy roy

Öyle biri yok, öyle bir soyadı da yok, tamamen uydurma, yeni hesap açmaya üşendim, gidiyoruz bakalım.. :D:D:D erzon ney lan hakkaten? :D

Marvel in çizgi karakterlerinden biri. Teleportasyon (ışık hızında yer değiştirme) yeteneğine sahiptir. X men 2 filminin ilk sahnelerinde görülebilir. (Evet zor günler geçiriyorum :-) :-) )

K00U cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilgisayarla ilk tanismamdan itibaren kullandigim nickim. Uzay aracinin isminden esinlenmistim. Kanali da var tabi :) arastirmaci ruh ;)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gags : İzmirin en büyük ve tek takımı Göztepe'nin tezahüratıdır kısaltılmış halidir burada açmaya gerek yok forumun ahlak kurallarına ters :D

Back
Yukarı