Kunduracı Göğüsü Ve Ameliyat Videoyu Mutlaka İzleyin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hsd

Üye
reddragonaya teşekkürler video ve resim ondan alıntıdır herkesin görmesini istediğimiz için burayada ekliyoruz reddragona değil bu videodaki onda bir sorun yok yanlış anlaşılmasın

roto.jpg

http://www.childrens-mercy.org/windowsmedia/media/pectus.wmv
işte ameliyat videosu

Valla beyler bende de kunduracı göğsü var ancak bu resimdeki baya içeri göçükmüş .. benimki bunun yarısı kadar falan ... o yüzden body çalışarak en azından görüntüdeki bozukluğu gidermeye çalışıcam ... göğüs ortasını çalıştırmak ve ordaki boşluğu doldurmak için ne tür hareketler yapmam gerekiyorsa buraya yazar mısınız ?! birkaç üyemiz bana yardımcı oldular ama değişik bilgileri olan da yazsın lütfen..

allaha şükür öle bi sorunumuz yok ilk defa gördüm bu göğüs yapısınıı tşklerr...

Bizim sınıfta bir arkadaşın gögüsleri de aynen böyle. Ama sende kunduracı gögsü varmış desem bana inanmayacaktır. Aynı şekilde küçük kardeşinde ve babasında da var. Sonradan olması da pek mümkün değil zaten. Kunduracı gögsü olanlara geçmiş olsun. Jinekomasti nasıl bir belaysa bu da onun kadar bela bir hastalık.

gercekten basit bir operasyon degil.. o iceri sokulan metallerlede rahat edebilecegini dusunemiyorum ancak sonuc gercekten guzel

Arkadaşımla konuştum; o doktora gittiğinde bu plakanın 1 ay ile 3 ay arası kalmsaı ve bu süre zarfında sürekli yatması gerekiyormuş. Ameliyat yaptırmaya niyetlenmiş; ama doktor: sadece estetik amaçlı yaptırıyorsun, iz kalacak, acı çekeceksin, sağlığın da bozulabilir vs..." demiş. Çok zor bir ameliyat olduğunu söyledi bana. Jinekomastiden daha zor bir durum gerçekten ki böyle bir ggösü tedavi ettirmeden, body yapmak ve gerçek anlamda estetik beklentiler içine girmek ütopik olur bence.

Bizim sınıfta bir arkadaşın gögüsleri de aynen böyle. Ama sende kunduracı gögsü varmış desem bana inanmayacaktır. Aynı şekilde küçük kardeşinde ve babasında da var. Sonradan olması da pek mümkün değil zaten. Kunduracı gögsü olanlara geçmiş olsun. Jinekomasti nasıl bir belaysa bu da onun kadar bela bir hastalık.

Dostum jinekomasti bunun yanında nur nimet.Benimde bir arkadaşım vardı çocuğun kaburgalarının alt kısmı yani bitimi bariz şekilde dışa kıvrıktı. Halimize şükretmeliyiz.

Dostum jinekomasti bunun yanında nur nimet.Benimde bir arkadaşım vardı çocuğun kaburgalarının alt kısmı yani bitimi bariz şekilde dışa kıvrıktı. Halimize şükretmeliyiz.

Bahsettiğin arkadaş böyle miydi?

http://img375.imageshack.us/my.php?image=dsc01326dsfsxd9.jpg

http://img158.imageshack.us/my.php?image=dsc01325adsasdasdsaduk8.jpg

http://img380.imageshack.us/my.php?image=dsc01327aaaaabe8.jpg

Aslında benim de body'e başlamaya iten başlıca sebeplerdendir bu kaburga sorunu. 176 boy, 57 kiloyum 4 aydır bb yapıyorum. Başlamadan önce 50 kiloydum ve göğsümün ortası çocukluğumdan beri belirgin bir şekilde göçüktü. Kilo aldıkça kapanır diye umuyordum ama sanırım haklıyım görünene göre. Ama bu sefer de alt kaburgalarım sorun olmaya başladı. Oraların görüntüsünde de düzelme var, daha zayıfken çok daha kötülerdi baya belliydi. Yaklaşık 70 kilo vs olduğumda ve yeterli kası yaptığım taktirde düzgün bir görüntü sağlayabilir miyim acaba? Özellikle bench presse yattığımda kasıldığım için orası sivriliyor ve kötü bir görüntü sağlıyor. Dar bi gömlek ya da tshirt giydiğimde de dikkat edersem belli oluyor. Başkalarının farketmesi göğüsler geliştikçe daha da zor oluyor ama ben artık tamamen normale dönüşmek istiyorum görünüş olarak...

Son düzenleme:
dostum bu koyduğun resimler yeni halin mi? o göğüs çukuru o kadar kapandımı yani?.. bundan önce nasıldı ki..

dostum bu koyduğun resimler yeni halin mi? o göğüs çukuru o kadar kapandımı yani?.. bundan önce nasıldı ki..

aslında bu resimlerden pek belli olmuyor fazla yan durmuşum. bu resimler body'de birkaç aylıkken çekilmiş resimlerim. bundan çok daha iyiyim şimdi..

o zaman senin fazla çukur değilmiş. bu resimde pek bişey yok.. eğer burdakinden daha önce daha çukursa. neler yaptığını banada anlatırmısın. hangi egzersizleri yaptın göğüsün için

Arkadaşlar merhaba, benimde göğüs yapım kunduracı göğsü şeklinde çocukluktan beri bit sağlık problemim olmadıgı icin sadece estetik açıdan ameliyat olmamak için yüzme ve bb yapıyorum. Bildiğiniz gibi bizim göğsümüz normale göre daha geride, yıllardır yaptığım bench press, Decline Bench Press, Dumbbell Bench Press, Incline Dumbbell Bench Press, Decline Dumbbell Bench Press, Dumbbell Flyes, hareketleri göğüsümün ortasını doldurmaya yetmedi. Ama yan ve üstlere faydası oluyor . Orta göğüsü çalıştırmanın ve şişirmeyi başardıktan sonra kimse ameliyat olmaya gerek duyacağını sanmıyorum.

Bu konuya değinen arkadaşlara teşekkür ederim. Lütfen bu sorunla karşılaşan ve tecrübe eden arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi ??

arkadaşlar ben saol göğsüm sağ göğsümden daha ilerde özellikle üst göğüs kaslarında gözle görülür fark var kunduracı gibi değil ama elimle kontrol ediyorum sanki sol göğüs kafesim sağ göğüs kafesine nazaran daha ileride, hiç böyle birşeye rastladınız mı?

Evet bende de sag gögüs , solun ilerisinde buda sol gögüs kafesinin sag göğüs kafesine göre daha iceri egimli olmasından dolayı sol gögüs daha basık duruyor onun icin orta gögüs haraketleri calısıyorum sürelki bakalım bu işe yarayacak gibi..

o zaman senin fazla çukur değilmiş. bu resimde pek bişey yok.. eğer burdakinden daha önce daha çukursa. neler yaptığını banada anlatırmısın. hangi egzersizleri yaptın göğüsün için

normal bb'cilerden bi farkı yok yaptığım programın. ama yine de istersen yazayım;

bench press: 4x8
incline dumbell press: 4x8
dips: 4x max
dumbell fly: 3x12

bir de diğer resimlerde pek belli olmuyor, sana en belirgin fotolardan birini gösteriyim:

afsf.jpg

gördüğün üzere altta çıkıklar da var, karnımı içime çekip sıkmadığımda bu şekilde belli oluyorlar...

Back
Yukarı