Kullanıcıİsmi
Üye
Saol aga Ama ben bunları yapsam mesela dahada çukurlaşırmı Yoksa düzelirmi çünkü ağırlık kaldırıcam üzerine yüklencem ya dahada içeriye girermi göğüs kemiklerim eminmisin düzeleceğinden ..?
Saol aga Ama ben bunları yapsam mesela dahada çukurlaşırmı Yoksa düzelirmi çünkü ağırlık kaldırıcam üzerine yüklencem ya dahada içeriye girermi göğüs kemiklerim eminmisin düzeleceğinden ..?
resımdekı 5 ıncı hareketı tam anlaayamadım acıkcası dıger 4 unu uyguluyorum zaten ama 5 de oyle beklıcezmı
adı sanı var ama cihaz hiçbir yerde yok
Beyler göğüs altlarında çöküntü olup ve bu egzersiz hareketlerini çalışıp Sonunda vücudu düzelmiş olan varmı ya biri bişey yazsın m.edom..?__
geçenlerde göğüs cerrahlarıyla görüştüm bu yöntemin pek te başarılı olmadığını söylediler. Yukarıdaki hareketleri elimden geldiğnce yapıyorum, bence faydalı oluyorlar .
ben ameliyattan sonra kilo aldım öncesinde çok zayıftım öncesi sonra ve spordan sonrası
]![]()
vakum bell işe yarıyor iyi araştırın ameliyat cok uzun süreç gereksiz vakum teknıgını arastırın onu bilen uygulayan dktorlara gıdın sizi yonlendırsınler