kurenator
Üye
mrb arkadaşlar
kurenator niicki ile aslında uzunca zamandır sitede bilgi alışvverişşi yapıyorum.89 doğumluyum aralıklı olarak bu sporda uzun geçmişim var ama yaklasık 3 senedir düzenli yapıyorum
siteye birkaç foto ekledim şimdi.önümüzdeki ayki marmaristeki vücut geiştirme Gençler +75 kg kategorisinde yarışmayı düşünüyorum.
resimler 1 hafta öncesine ait.şu anda katı diyetteyim yarışmaya kadar istedğim definasyona ulaşırsam katılacağım.
Şu anda sadece yap yakımına odaklıyım..
Şu anda düşük karbonhidrat 150 -100 ve 50 ye inicem.
yüksek protein günlük 300 gr almaktayım.
Eklediğim resimler Soğuk resimlerdir antrenman yapmadan çekilen resimleri ekledim.sıcak resimler ve bacak resimleri ekleyebilirim önümüzdeki günlerde.
yorumlarınızı almak istedim.hemde ilk foto larımı atmıs oldum.
Şu anda 91.5 kg dayım.
Katı diyette olduğumdan ölçülerim çabuk değişiyor o yüzden şu anki
ölçülerimi daha almadım aldığımd ekleyeceğim.
Yapıcı eleştirileriniz için tşk....
kurenator niicki ile aslında uzunca zamandır sitede bilgi alışvverişşi yapıyorum.89 doğumluyum aralıklı olarak bu sporda uzun geçmişim var ama yaklasık 3 senedir düzenli yapıyorum
siteye birkaç foto ekledim şimdi.önümüzdeki ayki marmaristeki vücut geiştirme Gençler +75 kg kategorisinde yarışmayı düşünüyorum.
resimler 1 hafta öncesine ait.şu anda katı diyetteyim yarışmaya kadar istedğim definasyona ulaşırsam katılacağım.
Şu anda sadece yap yakımına odaklıyım..
Şu anda düşük karbonhidrat 150 -100 ve 50 ye inicem.
yüksek protein günlük 300 gr almaktayım.
Eklediğim resimler Soğuk resimlerdir antrenman yapmadan çekilen resimleri ekledim.sıcak resimler ve bacak resimleri ekleyebilirim önümüzdeki günlerde.
yorumlarınızı almak istedim.hemde ilk foto larımı atmıs oldum.
Şu anda 91.5 kg dayım.
Katı diyette olduğumdan ölçülerim çabuk değişiyor o yüzden şu anki
ölçülerimi daha almadım aldığımd ekleyeceğim.
Yapıcı eleştirileriniz için tşk....