yenibadici
Üye
kardeş bir gün arayla çalışöaya uygun program yazabilir misin 1 gün kaslarım dinlense iyi olur
Sırt?göğüs-arka kol bir gün ara omuz-önkol bir gün ara karın-bacak
pardon ya karın bacak değildi bacak sırt 4.gün karınSırt?
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Antreman sonlarına Karın Kalf Trapez bilek ekleyerek olabilirpardon ya karın bacak değildi bacak sırt 4.gün karın
temel olarak yazdım kankaAntreman sonlarına Karın Kalf Trapez bilek ekleyerek olabilir
Ayrıca Kalf dememin sebebi benim haftada bir kaç kere çalışıyor olmam dostum, arkadaşın istediğine en uygun antreman programı dediğin gibi duruyortemel olarak yazdım kanka
karın bacak bacak bölgesinden kastım belden aşağısı baldır ve ön arka bacak dahil senin dediğin en doğrusu
estağfurullah kankaAyrıca Kalf dememin sebebi benim haftada bir kaç kere çalışıyor olmam dostum, arkadaşın istediğine en uygun antreman programı dediğin gibi duruyor
Vucüt tipleri bilimsel bir şey kardeşim kesinlikle saçmalık değilVücut tipleri hikaye diye biliyorum ben bence ben ektomorfum diyerek kendini kisitlaman cok yanlış abi
Bu konuda farkli gorusler var. Her farkli gorusu destekleyen de bilimsel makale, arastirmalar vs var.şimdi hanginize inanalım
[DOUBLEPOST=1471368940][/DOUBLEPOST]lügatımda yok dicektim kusura bakmayın yapmasam kas gelişimimi etkiler mi birde bana program verdi standart vücuduna bakıp oyle vercem dedi oyle yapmadı iki aylık ömürlü program verdi ve diyet programıda 3 aylık bu konuda yorumunuz nedirpolemik kelimesi benim lügatımda yok vücut tipine göre çalışırsan ancak yol alırsın diye okumuştum o yüzden
Bana mantıksız geliyor o zaman arnold fotoğraflara bakılacaksa kucuklugunde ektomorfken bir anda endomorfa mi donustu[DOUBLEPOST=1471379311][/DOUBLEPOST]şimdi hanginize inanalım
Hocayi gozun tuttuysa vardır bir bildiği[DOUBLEPOST=1471368940][/DOUBLEPOST]lügatımda yok dicektim kusura bakmayın yapmasam kas gelişimimi etkiler mi birde bana program verdi standart vücuduna bakıp oyle vercem dedi oyle yapmadı iki aylık ömürlü program verdi ve diyet programıda 3 aylık bu konuda yorumunuz nedir