L karnitin markas önerirmisiniz

icme01

Üye
Slm arkadaşlar yaş 25 boy 190 kilo 108 düzenli spor başladım l karnitin kullanmak istiyorum bir marka önerirmisiniz lütfen

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hmm onuda deneyim ama l karnitin marka si da öğrenmek istiyorum

Spordan 30 dk önce bir bardak kahve içsem yağ yakımı için yararı olur mu ?

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eczaneden çiğnemelik buldum karnitin sadece spordan 30 dk önce attım . Sporda çok terketti 2 lt su içtim ama vücut daha da istiyor du su

Eczaneden çiğnemelik buldum karnitin sadece spordan 30 dk önce attım . Sporda çok terketti 2 lt su içtim ama vücut daha da istiyor du su

İsim verebilirmisin ?

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

e3y7age5.jpg

Arkadaşım çarşı çıktıgin da almış 3 paket ucuzdur ya fiyatini sormadım 1 kutuda 10 tane var

Weider liquid l carnitine
Animal cut
Hydroxcut
Hepsini arastir forumda oku yorumlari kendine uygun olani kendin sec

Sent from my iPhone using Tapatalk

arkadaslar l-carnitinin etkisiz oldugunu soylemissiniz. Kendi tecrubelerinize dayanarak mi acaba? Bir kaynak varsa elinizde okumak isterim cunki ben de almayi dusunuyorum. Bunun disinda yag yakimi icin termojenikler hakkinda dusunceniz nedir?

Bence hiç sonuç alamamak kullanma şekline göre değişir.Ben daha önce GNC l-carninitine kullandım. GNC CLA ile birlikte.Sonuç aldım ama tatmin olmadım. Şimdi inkospor x-treme l-carnitinite siparişi verdim bugün gelecek.Bakalım deneyeceğim.Tabi kullanımın yanında perfermonsın da önemli.hafta da sadece pazar günü dinleniyorum. Hergün spor + diyet var. Sonuç karnitini desteklemekle önemli bence.

Back
Yukarı