• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Last of the mohicans resimler

Ev ortamında çalışarak bile bu gelişme yerinde bir gelişme,öncelikle bu azminizden dolayı tebrikler.

Kollar göğüs ve vucudun tümü için bayağı ön planda duruyor,göğüs için fazla ağırlıklı çalışmanız iyi olur diye düşünüyorum,ev ortamında ne kadar mümkün tabii orası meçhul..

Tekrar tebrikler ve iyi çalışmalar...

teşekkürler hasbihall göğüs konusunda haklısın, ramazandan sonra göğüs ağırlıklı bir program oluşturucam.

Azminden dolayı tebrik ederim. Ölçülerin ve görüntün gayet iyi. Sana sehpa ile ilgili, konaktaki barçın spor mağazasının, en üst katında gayet sağlam profillerden yapılmış, birçok sehpa çeşitleri görmüştüm. Tavsiyem vaktin olursa mutlaka uğra.thums:

lionking tavsiyen için teşekkür ederim. 3 ay önce sehba aldım ve almadan önce barçın dahil gezmediğim yer kalmadı izmir de. en sonunda görmeden fınspor dan profesyonel kullanıma uygun body solid g fıd71 siparişi verdim ve çok memnunum. gerçi biraz tuzlu oldu ama olsun. bir de sehpayla beraber kullanılabilecek bir power rack yaptırdım demrciye sorun çözülmüş oldu.

sağ omzun sol omzundan biraz daha aşşağıda olarak gordum veya bilerek werdiğin pozlarda oyle gosterdın bilemiyorum tabi ama aynada duz durup kendıne bakarsan boyle bişey varsa kas eşitsizliği olabilir biri daha gelişmiş olabilir.

BodyYigiT dikkatine diyecek hiçbirşey bulamıyorum. simetri sorunum var ama ölçü olarak değil iskelette sorun var sağ omzum sol omzumdan düşük.
bu konuda yapabileceğim bişey yok ne yazık ki ve duruma alıştım bu farkın benim farklılığım olduğunu düşünüyorum:)

omuzlar gayet iyi göğüsde olca çok daha güzel gözükücek ama nedense hep omuzları iyi olanların göğüsleri geride kalıyor yada omuzlar iri olduğundan göğüsler iyi olsa bile küçük gözüküyor.sözü uzatmaya gerek yok göğüse biraz daha önem vermenı öneririm.

göz yanılsaması benimde dikkatimi çekiyor çoğu kişide. zaten altın orantıyı yakalamaya çalışıp bi tarafa yüklendikçe diğer taraf gözüme küçük geliyor ve sırayı değiştiriyorum, umarım dengeyi sağlayabilirim yakında.

doğal

Merhabalar 1984 doğumluyum, liseden beri bu sporla uğraşıyorum. Askerlik iş vb. nedenlerden dolayı uzun aralıklar vermek zorunda kaldım.Son bir senedir düzenli olarak evde idman yapıyorum. Bütün kas gruplarını çalışıyorum fakat evde hareket çeşitliliği salondaki gibi fazla olmamasından dolayı eksiklerimin olduğunun farkındayım.Spor ekipmanı olarak elimde; ağırlık sehbası, 110kg ağırlık ve barfiks demirim var.

Boy:1,86 kilo:89
omuz:138
göğüs:118
kol:43
bel:86
bacak:60
kalf:40
yağ oranımı bilmiyorum.

Çalışma programı olarak günde tek bölge çalışıyorum;

Göğüs;
bench press
dumbell fly
dumbell press
pullover

Kanat,sırt;
enseye barfiks
düz barfiks
bar rowıng
dumbell rowıng

Omuz;
enseye press
bent over sıde lateral raıse
dumbell press
dumbell yana açış

off

Üst göğüs; (sehbam üst göğüs yapmaya pek müsait değil)
dumbell press
dumbell fly
(sehbayı bir kademe indirip)
dumbell press
dumbell fly
pullover

Bacak;
squat
(sehbada) arka bacak
ön bacak
kalf

Kol(biceps, triceps)
barbell curl
dumbell concentratıon curl

triceps extension
dumbell triceps extension
dıps

İş dolayısıyla beslenmeme pek dikkat edemiyorum. günde 12 saatim işte geçiyor. protein ağırlıklı yağsız beslenmeye dikkat ediyorum . besin takviyesi olarak son iki aydır creatin,glutamın,bcaa ve multıvitamın kullanıyorum.

Eklediğim resimlere olumlu, olumsuz görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

bence başarılı doğal olması gerekene oldukça yakın bir vücut tebrik ederimmmm

vücuduna hiç dinlenme fırsatı vermeden bu hale getirmen beni şaşırttı açıkçası..onun dşında sormak istediğim kol çalışırken üstünde durduğunuz dumbel mı barmı?en çok yüklendiğiniz?

Son düzenleme:
vücuduna hiç dinlenme fırsatı vermeden bu hale getirmen beni şaşırttı açıkçası..onun dşında sormak istediğim kol çalışırken üstünde durduğunuz dumbel mı barmı?en çok yüklendiğiniz?

kol çalışırken genelde düz bar kullanıyorum. son iki aydır z bar aldım ve arada onunlada çalışıyorum. açıkcası özellikle dumbell veya bar ağırlıklı bir çalışma diye bir ayrım yapmıyorum.

temel hareketlerin çoğu bar ile yapılır
simetri için dumbell olmazsa olmazdır

diyeceğim bar, dumbell dumbell, bar kadar önemli.

evde calısarak guzel bır vucut yapmıssın ama kasların sence yeterlımı yoksa daha fazla hacım yapmak ıstıyormusun bana sankı cok az kutleye sahıpmıssın gıbı geldı bıde buradakı arkadasların soyledıgıklerı gıbı gogus bıraz eksık kalmıs

evde calısarak guzel bır vucut yapmıssın ama kasların sence yeterlımı yoksa daha fazla hacım yapmak ıstıyormusun bana sankı cok az kutleye sahıpmıssın gıbı geldı bıde buradakı arkadasların soyledıgıklerı gıbı gogus bıraz eksık kalmıs

genel anlamda kas kütlesinden memnunum. bence kişi koruyabileceği kütleyi hedeflemeli.

kardeşim bende senin gibi evde çalışanlardanım.hatta alet edevat aynı.hatta ölçülerimizde yakın.evde çalışarakta oluyormuş yani dimi .tebrikler avatar seninse poz ve görünüm harika.

kardeşim bende senin gibi evde çalışanlardanım.hatta alet edevat aynı.hatta ölçülerimizde yakın.evde çalışarakta oluyormuş yani dimi .tebrikler avatar seninse poz ve görünüm harika.

resim ramazan öncesindeki halim.
evde olmaz bu iş diyenleri anlamıyorum zaten ben.
zamanın var ise salona gitmek gerekir fakat hiçbir zaman evdeki kadar özgür olunmuyor. canım ne zaman isterse idman yapabiliyorum, saat ve gün sınırlaması yok, mesafe sorunum yok, sıra sorunum yok.
4 sene civarı spor salonlarında çalıştım ve faydasını inkar edemem fakat zaman problemi evde çalışmaya itti beni ve şu anda çok memnunum.
body salonlarına üye olup daha sonra 1-2 ay devam edip zaman sıkıntısından dolayı devam etmeyen bir hayli insan var.
BENCE evinizde müsait bir yer ayarlayabilirseniz(zaman problemi olanlar için) bu spora 1-2 ay değil yıllar boyunca devam edebilirsiniz.

Back
Yukarı