• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Last of the mohicans resimler

en son halim

Eklentiler

• DSC00065 (450 x 600).jpg
    DSC00065 (450 x 600).jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 569
  • DSC00096 (800 x 600).jpg
    DSC00096 (800 x 600).jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 522
  • DSC00091 (450 x 600).jpg
    DSC00091 (450 x 600).jpg
    16,2 KB · Görüntüleme: 518
Tebrikler ilk resimden anladığım kadarıyla göğüslerini baya toparlamışsın gibi duruyor. Yağ oranın da düşmüş sanırım. Özellikle 3. resim çok iyi çıkmış bence gayet başarılı :)

Tebrikler ilk resimden anladığım kadarıyla göğüslerini baya toparlamışsın gibi duruyor. Yağ oranın da düşmüş sanırım. Özellikle 3. resim çok iyi çıkmış bence gayet başarılı :)

Teşekkürler.dediğin gibi göğüsleri toparlamaya çalışıyorum. yağ oranını hiç ölçtürmedim ama yemeklere dikkat ediyorum elimden geldiğince.

biraz daha biceps yapsan vucudun hem onden hem arkadan daha ıyı olucak bıceps hareketlerını 4 harekete cek 2 hareket bıraz az genel ıtıbarı ıle vucudun guzel..

biraz daha biceps yapsan vucudun hem onden hem arkadan daha ıyı olucak bıceps hareketlerını 4 harekete cek 2 hareket bıraz az genel ıtıbarı ıle vucudun guzel..

Bence 4 hareket biceps çok fazla joker, kas gelişeceğine yıkıma uğrayabilir.. Ben şahsen 3 hareketi geçmiyorum geçmem de. Ne kadar çok hareket o kadar iyi gelişim demek değildir ;)

Teşekkür ederim yorumun için son dönemde bicepse ağırlık veriyorum ve triceps neredeyse çalışmıyorum fakat yapı olarak triceps daha belirgin olduğu için dengelemem biraz zaman alacağa benziyor.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:26 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:22 ----------

bacağa ağırlık veriniz biraz ve alt mide

Başlıktaki eski resimlere oranla şu anda biraz daha iyi diyebilirim bacak için, alt mide için diyet gerekli benim için fakat kütle olarak hedefime ulaşmadığım için şimdiye kadar hiç diyet yapmadım. kısmetse yaza diyete girmeyi düşünüyorum.

Back
Yukarı