FiestaCondom
Üye
hic acık hissetmedim hafif sıcaklık vardı sadece
yaşla alakalı bir durum yok ilk seansımı 2 gün önce yaptırdım elmacık kemigindeki kucuk kılları aldırdım 2. seansım haftaya enseyi aldırcam 3. seansdada sırtdakileri fiyatlar makul bence toplam 450 lira para verdim ben 3 seansa ömür boyuda kurtulmuş olcam![]()
Arkadaşlar lazer epilasyon yaptıracaksanız kesinlikle Alexandrite lazer yaptırın. IPL geçici bir çözüm sadece, fiyatlarından da anlarsınız arada çok fark var. Alexandrite kesin çözüme daha yakın ancak esmer tenli arkadaşlar için pek uygun bir yöntem değil. Çok acıdığı bir gerçek. Ayrıca uygulama sırasında acı hissetmezseniz anlayın ki bir faydası olmuyor, çünkü atış yapıldığında kıl kökleri yanmışsa ancak etkisini görürsünüz. Fiyatlarda da iyi pazarlık yapın derim. Ben uygulamadan memnunum, ama hormonal dengeyle ilgili bir durum olduğundan tekrar tüylerin kalınlaşma riski olduğunu birkaç yerde okumuştum.
No pain no gain teoremi diyosun.
arkadaşlar nerede yaptırdınız varmı tavsiye edebileceğiniz bir yer ?
Bence de 2 yıl daha dayan yoksa yine çıkabilir.
Ben 1 yıldır lazer epilasyon yaptırıyorum fakat şunu bilin ki gerçekten çok acıtıyor herkes dayanamaz.
Gittiğim yerin seans fiyatı (nakit):
Ense : 40
Omuzlar : 120
Tüm sırt : 250
Kaş arası : 15
Koltuk altı : 40
Tüm kol : 200
Tüm göğüs : 240
Tüm bacak : 400
3 seansa girdim. 4 . seans haftaya cuma günü.Gittiğim yer kesin çözüm olmasa da en az %70 azalma sağlarız, sağlanır dedi. Beyaz tenli olmam ve sert kıl köklerine sahip olmam avantaj olduğunu söyledi. Belden yukarısı ve yarım kol yaptırıyorum. Girilen seanslarda gövde için alexandrite, omuz ve kol kısmı için diode lazer aleti kullanıyorlar.
İlk seans yaklaşık 1,5 saat sürdüİşlemi uygulayan bayan ilk başlarda "a ne güzel yanıyor, sizin gibi tüylere sahip kişilerde çok rahatlık çekiyoruz" lafları etmeye başladı. İşlem 1 saati geçtikten sonra "bitmiyor bu yaaaaa" nameleri. Tabi boy 193 cm. İşlem yapılırken duyulan acı bana inanılmaz derecede şiddetli geldi. Ve bu acı hiç şiddetini kaybetmeden 2. ve 3. seanstada sürdü.
Kişilere göre acı eşiği farklı olabilirmiş herkesin şiddetli acı çekmesi olmayabilirmiş.
3. seans bitmesine rağmen inanılmaz bir azalma var. Vucudumda ayva tüyü çıktığını ilk defa farkettim diyebilirim. Mayıs ayında 6. seansı bitirip, akabinden denize gidip bir deri dökeceğim. Yıllardır deri değiştirmedimLazer ilerki senelerde ne gibi sağlık sorunları yaratır ve etkileri ne kadar sürer bilmiyorum ama kendime geldim diyebilirim.
Not: Kaptan mağara adamı gibiydim...
fiyat olarak nedir? bölge bölge yada paket ödediysen yazar misin? bir de bu lazer olayi nedir bir adi yok mu? benim bildigim bi alexandrite var bir de IPL var ama biz halk dilinde lazer diyoruz. ben sadece IPL yaptirdim. gözlük takiyorsun koruyucu. bölgeye jöle gibi jel sürülüyor ve yogun isik ile cat cat diye kil kökleri yakiliyor. bu mudur senin uygaladigin? tesekkür ederim cevabin icin.