Lazer epilasyona girdim

Yok yav acı falan. Sadece seansta biraz acıyor oda köke ışık gönderilmesi yaptığı için ama seans sonrası acı falan olmuyor.[DOUBLEPOST=1407504790][/DOUBLEPOST]4.seansıma girdim. Ve sonuç bu resimde ki gibi arkadaşlar. İlk resimle karşılaştırırsanız azalmayı kendiniz göreceksiniz :)

Eklentiler

• CAM00559.jpg
    CAM00559.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 615
Yok yav acı falan. Sadece seansta biraz acıyor oda köke ışık gönderilmesi yaptığı için ama seans sonrası acı falan olmuyor.[DOUBLEPOST=1407504790][/DOUBLEPOST]4.seansıma girdim. Ve sonuç bu resimde ki gibi arkadaşlar. İlk resimle karşılaştırırsanız azalmayı kendiniz göreceksiniz :)

kardeş bu bacak şimdi böyle mi kalacak hep beyaz kılsız ?
keşke bacakları kaslandırıp aldırsaydın be

kardeş bu bacak şimdi böyle mi kalacak hep beyaz kılsız ?
keşke bacakları kaslandırıp aldırsaydın be
Kılsız değil şuan. Seyrek. Tam seyrekleştiğinde de lazeri bırakıcam zaten. Yaşım daha 18, o bacaklar kalınlaşır merak etme :)[DOUBLEPOST=1407524738][/DOUBLEPOST]
Lazeri hangi marka makina ile yapmışlardı
Biotek olması lazım makinenin ismi

Kaçıncı senasta azalmaya başladı kısmetse bende cuma günü başlıcam

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arkaşlar lazer epilasyon suan ki teknolajiyle kılları tamamen yok edemiyor en iyi sonuç %60 erkekler için ona göre yaptırın bis vaatlere kanip paranızı kaptırmayın bende yeni öğrendim daha önce bende yaptırdım hiç bi faydasını görmedim

4 seans ense bölgesine yaptırdım , yaklaşık 1 yıl sürdü 2-3 aylık aralıklar halinde yaptırdım. Yaptırdıktan sonra 10 gün içerisinde dökülüyor ve 1 ay son derece temiz duruyor. Sonrasında yeni yeni çıkmaya başlıyorlar. İncelme oldu , ancak kesinlikle bitmiyor arkadaşlar. İnceliyor , belki biraz seyreliyor ama bitme durumu yok. Saç gibi düşünün , yıllarca dökülüp tekrar çıkıyor. Kökleri öldürdüklerini iddaa ediyorlar ama kök sayısı çok fazla , tekrar anajen faz mı ne ondan başlayıp çıkıyorlar sonuçta. Azalma amaçlı , hatta düzenli gidildiğinde gayet temiz olmasından dolayı çok iyi bir teknoloji. Fazlasıyla acı veriyor o da bilinsin ama dayanılıyor yani o kadar sorun değil.

Tüm vücut 5 seans gittim, hiçbir faydasını görmedim.
Hem para veriyorsunuz, hem şiddetli acı çekiyorsunuz hem de bir işe yaramıyor.
Tamamen para tuzağı olduğunu düşünüyorum.

Back
Yukarı