ensklms
Üye
Evet arkadaşlar 3.seansım bitti. 15 gün sonra 4.seansım var. Son durumda tam olarak bu ;
Gittiğin yerin adresini yazarmısın hocam
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Evet arkadaşlar 3.seansım bitti. 15 gün sonra 4.seansım var. Son durumda tam olarak bu ;
Sakarya bilge hastanesiGittiğin yerin adresini yazarmısın hocam
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Var kardeşim. Bazı yerler pürüzsüz oldu şimdidenHocam dökülüpte çıkmayan bölgeler var mı?
Yok yav acı falan. Sadece seansta biraz acıyor oda köke ışık gönderilmesi yaptığı için ama seans sonrası acı falan olmuyor.[DOUBLEPOST=1407504790][/DOUBLEPOST]4.seansıma girdim. Ve sonuç bu resimde ki gibi arkadaşlar. İlk resimle karşılaştırırsanız azalmayı kendiniz göreceksiniz![]()
Kılsız değil şuan. Seyrek. Tam seyrekleştiğinde de lazeri bırakıcam zaten. Yaşım daha 18, o bacaklar kalınlaşır merak etmekardeş bu bacak şimdi böyle mi kalacak hep beyaz kılsız ?
keşke bacakları kaslandırıp aldırsaydın be
Biotek olması lazım makinenin ismiLazeri hangi marka makina ile yapmışlardı
Sıfır değiller yav kısalar bide seyrekler o yüzden sıfır gibi gözüküyorBen de 4 seans yaptırdım ense omuz falan da bacakta neden 0 olacak kadar kastın ki
Hayırlı olsun tabi![]()
Yok kardeş henüz bitmedi. 5.senasa giricem işte 19 undaDostum suan seansların bittimi bittikten 2 ay sonra tekrar resim atarsan ne kadar ise yaradığını görmüş oluruz
Faydasını gördüm. Bacağımda kıl yok. İnsandan insana değişiyor.