Leg Press hikaye Squat şahane

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mevsres
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mevsres

Üye
Arkadaşlar ben trapez kısmında ağrı hissettiğim için uzun süredir bacak antremanında Squat yapmıyordum, press hareketi olarak sadece Leg Press yapıyordum.

Sanırım 4 ay aradan sonra bu gün bacak antremanında sonlara doğru uzun bir aradan sonra "Dur bir Squat yapayım" dedim.

Sadece 3 set 8 tekrar Squat yaptım, ertesi gün kalça kaslarımda ve bacaklarımın iç kısmında sanki spora yeni başlamışım gibi ağrı oluştu.

Leg Press hiç çalıştırmıyormuş anasını satayım.

Legg press beni hiç sarmıyor squat çok istiyorum o yüzden rack olmadığından ağırlık arttırmadığım için squatın varyasyonlarını yapıyorum. Sadece squat yaparak bile bacaklar iyi bir gelişim sağlıyor machine hareketlerde kısa süreli ağrı oluyor geçiyor.

Salonumuzda ne rack var ne leg press ;( bizde lunge yapıyoruz napalım

YOU THINK BIG

YOU GET BIG

değişik varyasyonları denemek lazım dambılla falan bir şekilde yapmak lazım.paralel dips falan varsa oradan almaya çalışılabilir.yada hafif ağırlıkla yapılacaksa birilerinden yardım alınabilir ağırlığı sırta almak için.

Aynı durum benim de başıma geldi. 3 aydır bacak da calısıyordum squat yapmaya başladığımda spora yeni başlamışım gibi kas ağrılarım oldu.

Back
Yukarı