Leg press

Oncelikle 15 yasindayim boyum 180 kilom 70 civari.1.5ay'dir body yapiyorum ve bu süreç içerisinde ortalama 120-130 kilo ağırlıkla leg press çalıştım.Sonradan leg pressin ergenlik çağı için cok iyi olmadığını ve boy uzamamin yavaslayabilecegini ogrendigim icin hareketi yapmayı biraktim.Ama bu 1.5aylik süre içerisinde yapilan 130kiloluk leg press benim uzamami durdurup yavaslatmis olabilir mi ? Lütfen yardim edin uzamam durmus mudur ?

Oncelikle 15 yasindayim boyum 180 kilom 70 civari.1.5ay'dir body yapiyorum ve bu süreç içerisinde ortalama 120-130 kilo ağırlıkla leg press çalıştım.Sonradan leg pressin ergenlik çağı için cok iyi olmadığını ve boy uzamamin yavaslayabilecegini ogrendigim icin hareketi yapmayı biraktim.Ama bu 1.5aylik süre içerisinde yapilan 130kiloluk leg press benim uzamami durdurup yavaslatmis olabilir mi ? Lütfen yardim edin uzamam durmus mudur ?
Yaşın daha 15 ben 17.5 yaşındayım buçuk neyse :D, boyum 176 civarı fazla takma standartların gayet üstündesin bacağıda olabildiğince ağır giriyorum bence söylenilenin aksine bacak çalıştıktan sonra en fazla büyüme hormonu salgılanıyormuş, zaten yaşında 15 en kötü 18 e kadar daha bi 5 cm daha uzarsın bence

Yaşın daha 15 ben 17.5 yaşındayım buçuk neyse :D, boyum 176 civarı fazla takma standartların gayet üstündesin bacağıda olabildiğince ağır giriyorum bence söylenilenin aksine bacak çalıştıktan sonra en fazla büyüme hormonu salgılanıyormuş, zaten yaşında 15 en kötü 18 e kadar daha bi 5 cm daha uzarsın bence

Insallah dediğin gibidir ama aklımda hep bir şüphe var ya o 130kgdan dolayi boyum uzamassa diye

1.80 boy varsa kokacak bir sıkıntı yok şu body boy kısaltma muhabbetleri tam gerçeği yansıtmıyor onu söyliyim. Bacak boy uzamasınada engel olmaz sen devam et aynı yolda.

Büyüme hormonlarını tetiklediği için uzatır bile bence. Bi arkadaşım boyunun leg press yaparken kısalacağını düşünüyordu ve dengelemek için barfiks barında asılı bekliyordu. Belki de psikolojiktir ama çocuğun içi rahattı.

Büyüme hormonlarını tetiklediği için uzatır bile bence. Bi arkadaşım boyunun leg press yaparken kısalacağını düşünüyordu ve dengelemek için barfiks barında asılı bekliyordu. Belki de psikolojiktir ama çocuğun içi rahattı.
Sana yemin ederim aynısını bende yapiyorum her antrenmanimda barfixe asilabildigim kadar asiliyorum arkadasin ben miyim yoksa :)

Boyuna bir zararinin olacagini düşünmüyorum fakat gelişme döneminde oldugunuz için eklem ve kemik estetiginize olumsuz etkisi olabilir. Kiloyu biraz azaltmaniz daha uygun olur diye düşünüyorum. Tabi bu ağırlık size ne kadar direnç sagladigida önemli.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşim Bizim Salonda Çocuk 13 Yaşında 1.75 boyu var 70 kilo Çocuk 140 kg leg press yapıoyo 70 kg squat Yapıyo Ama Sen Barfiks DEmirinde Felan Asılı Kal Uzaması Durmaz

Cocuk Deli Gibi ANtreman Yapıyor Sohbet Ettik Şimdiden 17 Yaşında Yapcağı Kürü Bile HAzırlamıs Takmıs Kafaya Pro Olcam Diyo
Her şeyin fazlası zarardir bence.13yasinda bir çocuğun bu kadar ileri düzeyde calismasi hem akademik hayatını hem sosyal hayatını olumsuz etkiler bence onda vg tutku olmuş

Back
Yukarı