Lenda Murray <8x Ms.Olympia>

OdnamoK

Özel Üye
Dereceleri;

1989
Junior Nationals - NPC, HeavyWeight, 1st
Junior Nationals - NPC, Overall Winner
North American Championships - IFBB, HeavyWeight, 1st
North American Championships - IFBB, Overall Winner
1990
Olympia - IFBB, Winner
1991
Olympia - IFBB, Winner
1992
Olympia - IFBB, Winner
1993
Olympia - IFBB, Winner
1994
Olympia - IFBB, Winner
1995
Olympia - IFBB, Winner
1996
Olympia - IFBB, 2nd
1997
Olympia - IFBB, 2nd
2002
Olympia - IFBB, HeavyWeight, 1st
Olympia - IFBB, Overall Winner
2003
Olympia - IFBB, Overall Winner
Olympia - IFBB, HeavyWeight, 1st
2004
Olympia - IFBB, HeavyWeight, 2nd

Çok hoş bir bayan

Bayanlarin, Coleman´i diyebiliriz.
Bu zamana kadar baslik acilmamis aslinda cok sasirtici.

Paylasim icin tskler Odnamok.

ya buna bayan diyebilmek için bin şahit lazım :D artık erkege dönmüş bu ya :D ya bide ben bunları hiç anlamıyorum sanki cok seksi vücutları varmış gibi pozlar veriolar.millet iğrenio sora.tmm kasları güzelde bari düzgün pozlar ver yani ne bilim kalarını ön plana falan cıkar.haksızmıyım sizce :?: :D

saçları kestirse erkeklerde türkiyede 65-70 kilo yarışmalarına girebilecek vücuda sahip etkileyici gerçekten...

harbi yaw bunların kiloları ne kadar???80 90 varmıdır??

Diğer kadın vücutçuları bilmemde ben Lenda Murray'i etkileyici(seksi) buluyorum.

cory everson harika bişi yaw.en azından kadına benzio insann içi rahat :D

Bence cok güzel bir kadın, fiziğide mükemmel.
Belli resimlerde yüz hatları su tutmasından dolayı cok kaba duruyor, ancak belli resimlerde cidden taş gibi bir hatun olduğunun sinyallerini veriyor.
Lenda Murray 1.65 boyundaydı yarışma kilosu 72 civarındaydı, omuz çatısı anormal geniş bir kadın, kaslı hatun beğenmem ama Corina ve Lenda gerçekten birer idol benim için...

Bu başlıkları açarken Karasan bir şeyler yazar mı diye düşünmüştüm, doğru düşünmüşüm. Ben de her ikisini çok beğeniyorum. Daha fazla bilgi hiç fena olmazdı Karasan :)

Ne yalan söyliyeyim ben bazı pozlarına bayıldım özellikle bacakları mükemmel idda ediyorum o kiloda türkiyede erkek vücutçu yoktur bence gerçekten karşısında eğilinecek bir kadın çokta sexi
İlerde karıma da body building yaptıracağım hem sağlık hemde görsellik açısından yanı bu kadar olmasada kolları en az bi 33-34 olmalı bazı kürdan kadınlar var onlarla ilişkiye gireceğime bununla girmeyi tercih ederim uçurur beni :badgrin:

Back
Yukarı