• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Lethe552 # 1 Senelik Çalışma # Öncesi-Sonrası

Ağırlık Vermem Gerektiğini Düşündüğünüz Bölge ?

• Total voters
    111
  • Poll closed .
Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.Kısmen ektomorf vücut yapısıyla hacim kazanmak oldukça zor fakat emek verip,sabrettikten sonra olmayacak şey değil.Kol konusunda hala çalışmalarım devam ediyor,göğüs bölgesine göre geriden geliyorlar ama her bölge kusursuz ilerleyemez zaten,genetik farklılıklardan dolayı ister istemez bazı bölgeler diğerlerine göre önce veya geride olabiliyor.Sağlam bir beslenme düzeninin yanında antrenman programı ve dinlenmeyi de rayına koyduktan sonra kararlı bir insanın elinden gelmeyecek şey yok.Başarılar dilerim size de :)

çok tebrikler gayet estetik ve hacimli vücut.2 seneye yaklaşıyorsun galiba?

Geçen haftaki kısa tatilimde çektiğim birkaç fotoğraf.Tavandan yansımalı olan ilginç bir poz oldu,kabul ediyorum :)

2j5xd1g.jpg

anhe8l.jpg

30m1r4k.jpg

2ugnrzq.jpg

Geçen haftaki kısa tatilimde çektiğim birkaç fotoğraf.Tavandan yansımalı olan ilginç bir poz oldu,kabul ediyorum :)

2j5xd1g.jpg

anhe8l.jpg

30m1r4k.jpg

2ugnrzq.jpg

Lethe gerçekten çok çok iyi gidiyorsun ektomorftun galiba birde ona rağmen kilona bakıyorum göğüslerindeki hacime bakıyorum sana bakıyorum :) dahada birşey söylemek istemiyorum.

Teşekkür ederim güzel yorumun için :)

Ektomorf vücut yapısına sahibim,geçtiğimiz kış döneminde beslenmeyi bir tık yukarı çekmemle 82-83'lerden 91-92'lere geldim.Bir süredir 91-92 arasında kaldım,yaz sezonunda mevcut kiloyu koruyup,yeni sezonda (Eylül gibi) geçen seneki gibi kilo alıp,95-96'ları görmek istiyorum.

Teşekkür ederim güzel yorumun için :)

Ektomorf vücut yapısına sahibim,geçtiğimiz kış döneminde beslenmeyi bir tık yukarı çekmemle 82-83'lerden 91-92'lere geldim.Bir süredir 91-92 arasında kaldım,yaz sezonunda mevcut kiloyu koruyup,yeni sezonda (Eylül gibi) geçen seneki gibi kilo alıp,95-96'ları görmek istiyorum.
Şu bir tıktan bahsedermisin bana biraz :) Ben üç,dört tık yukarı çekiyorum ileri gideceğime geri sayıyorum artık

Üç ana öğün yiyordum,nadiren 4 öğüne çıkıyordum.O dönemde 4 ana öğüne çıktım.Kahvaltının dışındaki öğünlerden kabaca bahsetmek gerekirse : Makarna + Ton balığı,pirinç pilavı + kırmızı et,bulgur pilavı + tavuk göğüsü.Pirinç pilavı + kırmızı et dediğim öğünü okulda yediğimden net bir şey söyleyemedim günden güne değişebildiği için ama diğer 2 öğün her gün aynıydı.Makarna ve pilavların porsiyonlarını da artırdım tabi.3 saatten uzun aç kalmadım.Kuruyemişlerle ara öğünleri destekledim.Ciddi bir fark yarattı bu beslenme geçtiğimiz kış dönemi için.

bence vücudun cok iyi cok fit bence korumaya bak cok simdilerde cok fazla sısmıs degıl fit vucutlar tutuluyo eger profesyonel dusunmuyorsan tabı gercekten vucudun olmus yanı tebrıkler

Vücutla ilgili söylenmesi gerekenler söylenmiş, ben saçlarla ilgili yorum yapacağım :) , 3 numara baya yakışmış bence sana bu açıdan şanslıyken 3 den vazgeçme derim.

Güzel gelişim gerçekten tebrikler ayrıca bu spora verdiğiniz önem insanlara yardım etme çabanızdan belli oluyor teşekkür ediyorum hacim programınızdan epey yararlandım başarılar. .

konuyu hortlatmış olacağım ama siteye yeni üyeyim senin forumları takip ediyordum bu konunun ilk mesajındaki ölçüm değerlerinde 1 ay bile olmadan 3 kg kadar kas yapmışsın ve bu süre içerisinde whey hariç ilk defa bcaa kullanmışsın sence o zamanları hatırlıyorsan bcaanın etkisi büyükmüydü sence ve büyükse ne marka kullanmıştın hatırlıyomusun tşkler

konuyu hortlatmış olacağım ama siteye yeni üyeyim senin forumları takip ediyordum bu konunun ilk mesajındaki ölçüm değerlerinde 1 ay bile olmadan 3 kg kadar kas yapmışsın ve bu süre içerisinde whey hariç ilk defa bcaa kullanmışsın sence o zamanları hatırlıyorsan bcaanın etkisi büyükmüydü sence ve büyükse ne marka kullanmıştın hatırlıyomusun tşkler

Ölçüm aletlerinin çalışma prensibi vücudun sıvı miktarlarına dayandığı için yanıltıcı olabiliyor, öncelikle bunu belirtmek istiyorum. Kullandığım BCAA Optimum'un toz BCAA'sıydı fakat BCAA ürünlerinin gözle görülür büyük farklar yarattığını veya yaratacağını düşünmüyorum bir pre-workout ürünü gibi. Kritik zamanlarda alınması (antrenman sonrası, antrenman esnasında vb.) beslenme düzenine destek sağlar. BCAA'lardan büyük etki beklemek doğru olmaz.

Daha yeni gördümde 10 numara vucut daha ilerisi senin elinde ama bakıyorum yağ oranında düşük kas oranında artmış yavaş yavaş büyüt bence kendini zorlama. Tam olarak belli bir hedef olmuş amaç baya bir irileşmek ise o zaman kalori miktarını biraz daha arttırmalısın.

Back
Yukarı