Lezita Piliç Fileto

Arkadaşlar ilk gördüğümde inanmadım ama gerçek. Fiyatı da çok uygun sadece 3.75 TL. Ne düşünüyorsunuz?
Ürün 120 g
100 g dinde
28 Gr protein
1.9 Gr yağ var
lezita-ac-ye-120gr1.png
lezita-ac-ye-120gr1.png

inanamazsın çünkü tavuğun işe yaramayan yerlerinden yapıyorlar bu ürünleri yani normal şekilde satılamayacak durumda olan yerlerinden yapılıyor sadece lezita değil pınar falan hepsi aynı pınarda çalışan bir tanıdığım anlatmıştı

3.75 Tl yazması sizi yanıltmış bence, aynı taksitle alışveriş yaparken ki aldatma gibi. Bu ürünün kilosu 31,25 Tl'ye denk geliyor. Çoğu tavuk göğsünden pahalı bile. Ben şahsen almam. Bim A101den alışveriş yapmasanız bile başka yerlerden alsanız 100 gr tavuk 2.5 tl ye denk gelir.

et neden bu kadar pahalılaştı spor yapanları geç orta gelir ailenin bile et yeme oranı düşmüştür. En ucuz et tavuktu şimdi kilosunu 25tl den almaya başladık.

3.75 Tl yazması sizi yanıltmış bence, aynı taksitle alışveriş yaparken ki aldatma gibi. Bu ürünün kilosu 31,25 Tl'ye denk geliyor. Çoğu tavuk göğsünden pahalı bile. Ben şahsen almam. Bim A101den alışveriş yapmasanız bile başka yerlerden alsanız 100 gr tavuk 2.5 tl ye denk gelir.
Hocam fazlasıyla normal değil mi :) Pişirilmiş hazır ürünle çiğ ve kilo alırak alınan ürünün fiyatı bir olur mu ? Doğal olarak daha pahalı. Ancak acelen olduğunda, zamanın olmadığında paran varsa yiyebilirsin :)

Back
Yukarı