Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu kolay tarifte de zorlanacaklar hazır patates dilimleri alıp yine fırına atmak suretiyle tüketebilirler. Biraz daha yavan olacaktır belki ama daha bir sağlıklı olduğu da aşikar. Eskiden arada da olsa patates kızartmasını severdim ama artık böylesi şeylerden çok iğreniyorum Midye dolma, patates kızartması diyip daha bunlar gider.
Ben dün akşam denedim. 2 patatesi ince ince dilimledim. Sonra bi tabağa yağ koydum elimi batırıp patateslere sürdürdüm ve fırının ızgara yerine koydum. Üstüne tuz serptim 300 derecede pişirdim ve cips gibi oldu. Artık arada bi yaparım
dondurulmuş hazır elma dilim patatesleri fırın kagıdıyla birlikte borcama koyup fırına veriyorum. hiç yağ koymuyorum. 220 derecede 20-25 dakika kaldktan sonra bi de ketçap, tadı gayet güzel.thums: