guardbody dostum ben yanlis bir aciklama asla yapmam denedgim seyleri yaziyorum ..ben diyet zamaninda yarisma oncesi her zaman proteini suyla alirim sutle bile karistirmam ama su 13 yilimda asla karbonhidrat idman sonrasi almadim almamda,sunu asla unutma eger bu isi biliyorsan karbonhidtar vucuda buyutur ama proteinde kas yapar ,karbonhidrat gun boyu alinmasi bence yuzde yuz daha iyi olur ve sekerli bir iceceklede protein alimina ben katilmiyorum,iyi bir vucutcu bunu bilmeli idman esnasina kas zedeleniyor ve idman sonrasi alinan temiz protein o zedelenmeyi duzeltim o zedelinen bolgede yeni bir kas gelisimine girer ozeliklede diete meyve suyle protein alirsan alsa yarismaya istenilen yaga oranina dusemesin o yuzden yarisam oncesi his seker alinmiyor ve yarisma gunu bol bol cikolta alip vucuda sasirip kan popaliyor ve inanilmaz sisme yapar...bu kendim surekli denedigim icin ve tanidigim super vucutcu arkadaslarimda bunu bilir boyle uygular AMA SENDE HAKLI OLABILIRSIN DOSTUM ben boyle yapiyorum saygilarimla