Lor Peyniri Tansaş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan coombo5
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
BİM de Muratbey markasında var yağlı, zaten yağsız yiyemem, hem lezzetli hem 20 gr protein. 500gr 2.35 Liraydı.

Bu ürünü sürekli kullanıyorum özellikle geceleri kullanıyorum. gayet güzel kuru değil. BİM'lerde 500gr paketi 2.35TL ye alıyorum.

a638db6082d52a050248ed5f5597f98e.jpg

Besin Değerleri (100Gr. İçin)

KALORİ :94KCAL
KALSİYUM :864MG
PROTEİN :19GR
YAĞ :2GR
TUZ :5GR

nerden alıyorsun bunu?

ozleyis; adam yazmış işte BİM diyor..hala nerde bulurum diyon :D

bende bimden az yağlı beyaz peynir alıyordum.3.75 tl ye...500gr...bu lor acayip ucuz görünüyor..bugün alayım inşallah vardır burdaki bimde...acaba tuz oranı nasıl?,

çağdaş marketin adı evet...ankara ile eskişehirde var.bildiğim kadarı ile...

Ben maddi değil de damak sorunu yaşıyorum. Yani yiyemiyorum ne kadar zorlasamda o yüzden bu tatlı olan ı bulmam lazım. Ama eker sitesinde de görünmüyo ürün.

Tansaş'da Yörsan'ın böreklik lor peynirini buldum. Fiyatı da tadı da gerçekten iyi. Sizin yediğiniz lor peyniri de bu olsa gerek. Önceden yediğim lor peynirin tadı çok kötüydü. Bunun süper. Kaşık kaşık yiyebiliyorum :)

Arkadaşlar Yörsan'ın böreklik lor peynirinin tadını gerçekten iyi buluyor musunuz? Ben bir kere alıp denedim hiç memnun kalkmadım. Pişirme veya herhangi bir işlemden geçirmeden tüketildiğinde tadı biraz (hatta epey) acı geliyor. Bu acılık bana kullanılan malzemenin kaliteli olmadığını düşündürüyor.

Back
Yukarı